ForumFull av følelser / En av mine beste venner er sammen med min ex
 • En av mine beste venner er sammen med min ex

  Startet av Jenta 04  11 måneder siden

  En av mone beste venner er blitt sammen med min ex. Er veldig hode venner med begge men dette er helt ille inni meg. Jeg sa det til han og han skjønte det og sa jeg fortsatt var en av hans nærmeste venner og hvis jeg hater han for at han ble sammen med ho så kunne jeg det og han ville ikke hate meg for det.
  Men han sa også at det ikke var hans feil siden det var ho som spurte. Men føler det er en litt dum unnskyldning siden han måtte ikke si ja.
  Jeg føler meg litt nedfor nå å har snakka med et par venner om det for det holdte på å gå for langt for meg u går. Jeg holdte på å skrive mye rart derfor måtte jeg snakke med noen andre. De var enige at det var dumt men alle vi tre meg, ex og ho hår på korps sammen der vi alle er sammen men føler det kommer til å bli veldig rart nå.
  Noen som har noen tips

  (PS: takk for svar og hvis du gadd å lese hele💙💙)

 • Engutt 11 måneder siden #1

  Er vel egentlig mest venninnen din sin feil om hun velger å bli sammen med exen din men det er jo litt begge sin feil. Hvis du fortsatt har følelser for han kan jo dette være litt vanskelig. Du nå nesten finne ut selv om du synes det er greit eller ikke og om du vil fortsette å være venn med hun-
  -Gutt 14