ForumFull av følelser / DU har et ansvar!
 • DU har et ansvar!

  Startet av Arianator  én måned siden

  Hei<3

  Jeg vil bare si ifra om at antall nye koronatilfeller i mange land (også Norge) øker nå for tiden. Jeg vil ikke høres negativ ut, men vil bare varsle dere. Når du er ute blant folk, prøv å holde avstand, prøv å tenke deg litt om før du tar på ting, og prøv å hoste/nyse i albuekroken!
  HVER PERSON har et ansvar over en annens liv. Det går an å ha viruset uten å ha symptomer (være syk). Det går an å ikke ha viruset men være med på å spre smitten hvis man ikke holder god håndhygiene.
  Min bestefar ble syk av korona, og jeg er glad for at han ble frisk igjen. Men tenk om du har glemt å vaske hender etter å ha klødd deg i øyet, så tar du på et håndtak eller noe, og fem personer videre så er det DIN besteforelder som blir smittet? Hvordan ville du følt deg?

  Jeg vil ikke overdrive, men blir faktisk litt full av følelser når jeg tenker på at det finnes folk som kanskje ikke skjønner eller bryr seg.
  Bare husk nå på at DU har et ansvar.

  Takk for at du leste dette, håper det fikk deg til å innse noe. Stay safe and protect your loved ones~

 • Selv123 8 dager siden #1

  Jeg mener ikke og starte drama her no men det er litt varsling når skolen din har bestemt at alle kan gå fritt rundt ute i friminuttet da e 8,9 og 10 samlet og oppi hverandre (nesten) og vi sitter 3 og 3 i klasse rommet..😅