ForumFull av følelser / Drill,Cheerleading - selvskading
 • Drill,Cheerleading - selvskading

  Startet av Mariell1704  én måned siden

  Jeg er 13 år og driver med både drill og cheerleading, jeg elsker begge delene men driller ikke så mye lenger.. men etter corona er '' ferdig '' skal vi på konkurranse med cheerleadinglaget, men jeg er redd for at de andre skal se kuttene og arrene jeg har på armene og noen på beinet. jeg går i shorts på trening men har alltid '' støttebandasje'' over der jeg har kuttet meg selv på beinene. jeg går aldri i sportstopp på trening som de andre jentene gjør... Jeg er redd for hvordan alle kommer til å reagere når du ser kuttene, På konkurramsen må vi ha på draktene våre, og jeg fikk ikke lov til å ha på '' støttebandasjene ''... Jeg vurder å slutte på begge idrettene, men jeg elsker å gjøre de.

  Hva kan jeg gjøre for at arrene ikke skal syntes, og hvordan skal jeg fortelle om at jeg kuttet meg selv for noen måneder siden?

  Takk på forhånd

 • Anonym :(: én måned siden #1

  Hei! Uff, jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Først av alt vil jeg bare si at du ikke skal skamme deg over arrene dine. Det første du kan gjøre er å fake at du er confident. Hvis du tar det helt med ro vil også de andre rundt deg gjøre det. Men en ting du faktisk kan gjøre for å skjule det er sminke. Søk det opp på Internett så kan du finne en tutorial på hvordan du gjør det! Lykke til du er utrolig sterk.