ForumFull av følelser / Del deres første kyss/kjæreste/romantisk opplevelse
 • Del deres første kyss/kjæreste/romantisk opplevelse

  Startet av Anonymjente2005  3 måneder siden

  Heii folkens!
  Jeg er en jente på 13(05) og kan ikke vente til jeg får meg kj, eller finner den rette! Jeg elsker å høre om andre sine første kyss og sånn, og lurer på om noen vil dele dem?
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • serthjk 3 måneder siden #1

  mitt første kyss var ved elva med en gutt jeg elsket og elsker fortsatt
  vi satt på våres hemmelige sted, han lente seg mot meg og vi kysset jeg hadde aldri kysset før det. han var 3 år eldre enn meg, når vi kysset så ble det kysset til klining og vi klinte i sikker 5 minutter så badet vi og klinte samtidig
  det var helt magisk

 • scatergirl 3 måneder siden #2

  Heii, jeg er jente 16 år og fikk meg min første kjæreste for en måned siden og alle vennen mine syntes det var teit at jeg enda ikke hadde kysset noen en gang, men det var vert og vent på den rette.
  Mit første kyss med han var lit kleint, men samtidig føltes det så riktig.
  Vi var hjemme hos han og vi så på film, så snudde han seg mot meg og sa
  "Vil du være kjæresten min?" jeg vet det kanskje høres lit kleint ut å det var det jo, men det var jo det jeg håpet på at han skulle si.
  Rett før jeg skulle dra så begynte vi å tulle slåss og jeg sa at jeg var sterkere enn han. (noe vi alle vet at jeg ikke er) det endte med at han holdte begge henda mine nede, mens han satt oppå meg. Å vi bare fikk øye kontakt og han lente seg mot meg og vi kyssa.