ForumFull av følelser / Bestevennen min. Ugh
 • Bestevennen min. Ugh

  Startet av EnAnonymJente  6 måneder siden

  Okei, så på skolen har jeg to bestevenner jeg var veldig mye med før. Jeg og hun ene var veldig tett og hun siste fortalte vi også en del til. La oss kalle hun jeg var tett til Akaia. Så jeg og Akaia var begge to litt usikker på legningen vår. En dag fortalte Akaia at hun var lesbisk. Jeg hadde selv tenkt veldig mye på hva min legning var og noen dager senere fortalte jeg henne at jeg var bi. Jeg fortalte Akaia hvem jeg trodde jeg crushet på. Hun sa hun trodde jeg hadde en sjanse osv. Ting skjedde og på 17 mai fikk jeg vite av Akaia at hun likte meg. Hun hadde selv skrevet det til meg på meldinger. Jeg sa jeg ikke følte det samme osv.
  Men nå. Ganske lenge etter, begynner jeg å føle at Akaia begynte å like eller å være interessert i crushet mitt. Akaia kunne for eksempel begynne å snakke med crushet mitt mellom timene osv. Som jeg hatet -.- Ofc er ikke crushet mitt bare mitt, men når Akaia vet at jeg liker hun- uansett. Nå henger jeg så vidt med Akaia og hun andre. Akaia virker bekymra, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg har begynt å henge masse med en annen. Hun vet ingen av hemmelighetene mine tho, men det er fint å ha noen som holder meg borte fra tankene om Akaia.
  For 2 dager siden spilte jeg og crushet mitt sammen. Ikke hos hverandre men hver for oss online. Vi prata en del tho. Crushet mitt sa hun syntes det var fint å ha noen å prate med osv. Jeg ble veldig trist når jeg kom på at snart kom hun nok ikke til å prate med meg, men med Akaia. Så jeg tenkte meg ikke om å sa akkurat det. Hun sa at hun bare ville bli kjent med Akaia osv. Ugh.
  Denne ble lang å ga sikkert ingen mening, men er ikke i humør nå pga andre ting som skjer i livet tho.
  Takk for at du leste og takk til dere som muligens svarer.

 • Anonymjente123 6 måneder siden #1

  Hei! Skjønner at dette er vanskelig. Håper alt går bra, prøv å se det positive, det kan jo hende at Akaia vil hjelpe deg med crushet ditt?❤️Håper dette går fint

 • ole.brumm 6 måneder siden #2

  du burde snakke med Akaya og si hva du føler/mener. Mange krangler og uenigheter jeg har vert med i, eller vert rett på sidelinja til har blitt startet med en misforståelse som blåser seg opp til noe stort. Jeg vil si at 70% er misforståelser, og 30% er fordi noen rett og slett vil være sure på noen, eller gjør noe som de ikke burde ha gjort. (Disse er mest store ting, ikke diskusjoner som varer i 10 min)