ForumFull av følelser / Alltid hatt lyst til....
 • Alltid hatt lyst til....

  Startet av Em01  9 måneder siden

  Jeg har alltid hatt lyst til å bli en mor i fremtiden, men da jeg ble 15 år så ble denne følelsen om å bli mor sterkere og den har bare fortsatt å bli sterkere etter som tiden har gått. Da Kylie Jenner sin video om hennes graviditet med Stormi osv kom ut og jeg så på den så følte jeg meg sjalu. Jeg ville være henne akkurat da. Jeg ville være jenta med barnet. Når jeg ser barn i hverdagen så vil jeg bare holde dem og være med dem og kose med dem som om jeg var moren deres, og hvert fall når jeg ser mødre med barn, fordi da vil jeg være moren. Jeg snakker alltid om barn og barnenavn til barn med bestevenninnen min. jeg husker jeg kranglet med søstra mi og hun så at jeg ikke ville bli en god mor og det knuste meg helt. Jeg klikka helt og skrek at hun ikke skulle våge å si det til meg. Hun vet at jeg vil bli en mor og at hun hadde nerven til å si det rett foran trynet mitt gjorde meg så trist. Jeg føler jeg har så mye kjærlighet jeg kan gi, men vet ikke hvem jeg kan gi min kjærlighet til, men jeg vet at jeg kommer til å gi 120% av min kjærlighet til mitt barn for sure. Jeg tror jeg føler meg sånn, fordi foreldrene mine og søstra mi er ikke de beste personene jeg vil gå til hvis jeg vil ha trøst. De er mer de personene som forårsaker at jeg er trist, og jeg vet at hvis jeg gjør noen av de tingene de gjør mot meg mot mine egne barn så kommer jeg til å innse min feil og bli helt sjokkert, og bli helt knust. Jeg hadde faktisk en drøm om at jeg sammenlignet barnet mitt med noen andre også fikk drømme-meg et flashback av moren som sammenlignet meg med søstra mi eller kusina mi og jeg ble sjokkert, knust og begynte å gråte også var drønmen over.

 • Anonym1111111 9 måneder siden #1

  Situvasjonen du er i er en veldig vanskelig situvansjon og jeg skjønner at dette er vanskelig, men hvis du bare er 15 år så tror jeg at det er viktig å vente. Du må vente til du finner den riktige å få barn med og den dagen kommer. For du høres ut som en fantastisk jente som kommer til å oppleve mye spennende.

 • Em01 9 måneder siden #2

  Jeg er ikke 15😅, det startet da jeg var 15 (som var for noen år siden, ‘cause I’m old😅) Jeg vet 100% at jeg må vente, fordi jeg har vgs, få meg en utdanning og jobb som kommer i fremtiden og jeg er veldig veldig sikker på at foreldrene mine ikke vil godta at jeg vil ha barn på en tidlig alder, men det er vanskelig å se på det i hverdagen min, og jeg ønsker hver dag at tiden bare kunne gått sykt mye fortere.

 • Anonym1111111 9 måneder siden #3

  Åja, ops😅😅

 • Shittylife 9 måneder siden #4

  Jeg vil bli far. (13 år)

 • Em01 9 måneder siden #5

  Anonym1111111 - Nei da! Det går bra! :-D

  Shittylife - Så bra for deg!!!, men sånn som Anonym1111111 sa til meg så burde du vente til en: at du har blitt eldere, to: til livet ditt er stabilt (økonomisk, utdanningsmessig osv.) og tre: vente til du har funnet den rette personen som du ønsker å ha barn sammen med. Jeg vil gjerne høre dine følelser om hvorfor du vil bli en far som for eksempel på hvilken måte kom disse følelsene fram. Jeg og bestevenninnen min snakker alltid om barne navn, at barna våre også kommer til å bli venner og at vi kommer til å være hverandres barns tanter.

 • ELSKERMEGSELV 8 måneder siden #6

  kjøp en sånn dukke som ligner på en baby. en sånn type dukke som er like tung som en baby, og har myk hud, et fjes som ligner på en baby osv. det er en grei midlertidig løsning :)

 • Em01 7 måneder siden #7

  ELSKERMEGSELV - Hehehe takk for tipset, men vet ikke akkurat hva foreldrene mine hadde syntes om dette. De tror noe allerede er galt med fra før meg. Noe fysiologisk og ber meg konstant dra ti legen, noe jeg ikke vil (pga. en hendelse som skjedde da jeg var 7 år). Jeg tror ikke jeg skal legge mer vekt på det jeg allerede bærer på, men takk alikevel.

 • Anonymjente2005 4 måneder siden #8

  Hei Em01! Jeg har det akkurat sånn som deg! Jeg er en jente på 13 år og gleder meg skikkeli til jeg blir gammel nok og har funne den rette Personen! Jeg personlig syns at du burde tilgi søstera du for at hun sa det òg at du ikke burde la det gå innpå deg! Det var en krangel, som er helt vanlig, og da sier folk sårende ting, uten å tenke over det!
  Hilsen Octobergirl ❤️