ForumFull av følelser / Alle er mot meg
 • Alle er mot meg

  Startet av Brukernavn: dette  2 måneder siden

  Alle i hele verden bare hater meg for ingen grunn. Det er som om de er roboter programmert til å hate meg og gjøre livet mitt så dårlig som mulig. Det er som om de får energi av at jeg blir lei meg, og at det er ingenting som kan endre det, for de bare er sånn.

 • Eksistens 2 måneder siden #1

  Så dumt at du har det slik. Det er forståelig å føle seg overveldet og alene når det virker som om alle rundt deg er imot deg. Det er imidlertid viktig å huske at dette sannsynligvis ikke er tilfelle. Det er mulig at din negative oppfatning av andre ødelegger din evne til å se ting objektivt.
  Har du vurdert å søke hjelp fra helsesøster, venner eller familie? De kan gi deg støtte og veiledning om hvordan du kan takle disse følelsene og utvikle strategier for å forbedre forholdet til andre.
  Det er også mulig at det er visse handlinger som bidrar til hvordan andre oppfatter deg. Å ta et skritt tilbake og reflektere over hvordan du oppfører deg mot andre kan være nyttig for å identifisere områder der du kan gjøre positive endringer.
  Husk at endring tar tid og krefter, men det er aldri for sent å gjøre en positiv endring i livet ditt.

 • Anonym1970 2 måneder siden #2

  Trist å høre at du har det slik, Jeg tror ikke det er Alle som Hater deg for det Fins folk som også liker deg for den du er, men alle kan ikke like en person, og ikke Alle du liker sikkert heller, og det er helt greit, vi Liker forskjellig og ingen er like😊Alle har sine Egenskaper, Vis du har noen dårlige Handlinger så kan det fort føles som om Alle er imot deg men det er ikke sånn, da må du prøve endre det til litt mer positivt sånn at de rundt deg kan forstå deg Bedre og Bli Bedre kjent med deg som person, Ting tar tid, og Det kreves tålmodighet.. men det Blir Verdt det, og ikke omgå med mennesker som får deg til å miste intelligenten din, altså de som Bare får deg til å gjøre dårlig handlinger, Lykke Til
  Du kan ringe kirkens sos: 22 40 00 40, de har døgnåpen og kan lytte til Deg

 • Jeglurerogsvarerogsånn én måned siden #3

  Hm, jeg vet ikke hvem du er engang? Tror folk må slutte å tro at alt handler om seg selv, å forstå at ingen egt bryr seg, folk har mer enn nok med sine egne saker p deale med.