ForumFull av følelser / Aaghhh....
 • Aaghhh....

  Startet av Lollipop  9 måneder siden

  Heei
  Eg e drittlei av alt! Som mang veit ha eg vårri på sjukehus i et halvt år+, og nå funka INGENTING! Synes eg då.
  Hendan min vibrere (attaxi), eg fåsje løv til Å GÅ uten følge, vennan min lyg te mæ for å slepp å vær me mæ, eg føla ingen av vennan min på sjukehuset har ti til mæ og oppå alt, så ha eg overbefolket syn! Som jør at d bli vanskli for mæ å læs!
  Eg e så lei av alt!

 • stressajentepå15 9 måneder siden #1

  ouff:( Kan jeg spørre hvorfor du er på sykehus? ting kommer til å bli bedre, men det vil dessverre ta masse tid og energi.. er her hvis du vil snakke!

 • Lollipop 9 måneder siden #2

  SV: annonym3011
  Tusen takk, selvfølgelig kan du spørre! Alt e lov, innenfor rimeligheten.
  Eg va på sjukehus fordi eg fekk ei sjukdom som hæta Encefalit (du kan Google det om du vil vite meir). Encefalit komma i mange varianta, d e noen som bare får litt hodepine, noen som bli veldi sjuk, men bare i sånn tre uka, de som blir ramma veldi hardt å må lære ALT på nytt igjen, de som må lære ALT på nytt igjen og HVA ting e og vi ha di som faktisk dør!
  Eg ble ramma veldi hardt å måtte lære å gå, prate, spise osv. igjen, men eg vist ka alt va. Og eg fekk ikkje no eplepsi, som mang jør.
  -Lollipop

 • stressajentepå15 7 måneder siden #3

  unnskyld for sent svar! Men du høres ut som en veldig sterk person! Skjønner veldig godt at ting blir litt trist og kjedelig hvis du føler at vennene dine juger osv.. Men jeg sier det igjen, du er utrolig tøff, og sterk! Ting kommer til å bli bedre, du kommer sterkere tilbake! Håper det går bra med deg<3