Kors På Halsen - Forum
ForumDette gjør meg glad / Ungdomsskolen
 • Ungdomsskolen

  Startet av Jenta05  11 dager siden

  Hei!
  Ville bare få litt ut... jeg gleder meg sånn til å begynne på ungdomsskolen!

  Så. Jeg har fått ny sekk, jeg har endelig funnet ut av stilen min og jeg er veldig fornøyd med dette, for dette har jeg lurt på så lenge! Jippi!

  Jeg er egt ganske spent på karakterer, for jeg vet at det er vanlig å få 3-4 ere, og jeg vet og at dette ikke er "avgjørende" før 10. Klasse (men jeg skal jo seff jobbe for brae karakterer dah, føler liksom at det ikke er noe stresspress😅)

  Jeg er SÅ SPENT på klasselister!!!!! Herregud, får dem ikke før 13 aug -_- (OM 3 DAGER OMG!!!!! JEG HAR SERR VENTA HELE FØKKINGS 3 MÅNEDER PÅ DETTE HEEER!!!!! YEEESSSSS!!!!!)

  Og HERREGUUUD!!!! Jeg gleder meg SÅ SYYYKT til å få eget SKAP!!! (Hehehe jeg har serr venta på ungdomsskolen iden jeg så mean girls for første gang... 5. ÅR. JEG VAR 8. DETTE ER SÅÅÅ KUUUUULT!!!!!)

  Jeg gleder meg noe SYKT til å ha fransk og sal & scene (hvis jeg får de fagene da...😁😅 )

  Jeg gleder meg til å bli forelska! Hehe, han jeg likte i 7. Klasse begynner på en annen ungdomsskole enn meg... we goin' in for a new start here! 😂😅😉

  Selvfølgerlig har jeg den ulempen at jeg starter på en annen ungdomsskole en en del av mine beste venner... men, ikkesant, dette blir på en måte... en test, for de vennskapene, liksom! Sant?

  Takk for at du leste! Iiiii jeg gleder meg sååååån!!!!!😁😁😁😱😁😁😅🤩🤩🤩🤩🤩