ForumDette gjør meg glad / Ungdomsskolen
 • Ungdomsskolen

  Startet av Jenta05  ett år siden

  Hei!
  Ville bare få litt ut... jeg gleder meg sånn til å begynne på ungdomsskolen!

  Så. Jeg har fått ny sekk, jeg har endelig funnet ut av stilen min og jeg er veldig fornøyd med dette, for dette har jeg lurt på så lenge! Jippi!

  Jeg er egt ganske spent på karakterer, for jeg vet at det er vanlig å få 3-4 ere, og jeg vet og at dette ikke er "avgjørende" før 10. Klasse (men jeg skal jo seff jobbe for brae karakterer dah, føler liksom at det ikke er noe stresspress😅)

  Jeg er SÅ SPENT på klasselister!!!!! Herregud, får dem ikke før 13 aug -_- (OM 3 DAGER OMG!!!!! JEG HAR SERR VENTA HELE FØKKINGS 3 MÅNEDER PÅ DETTE HEEER!!!!! YEEESSSSS!!!!!)

  Og HERREGUUUD!!!! Jeg gleder meg SÅ SYYYKT til å få eget SKAP!!! (Hehehe jeg har serr venta på ungdomsskolen iden jeg så mean girls for første gang... 5. ÅR. JEG VAR 8. DETTE ER SÅÅÅ KUUUUULT!!!!!)

  Jeg gleder meg noe SYKT til å ha fransk og sal & scene (hvis jeg får de fagene da...😁😅 )

  Jeg gleder meg til å bli forelska! Hehe, han jeg likte i 7. Klasse begynner på en annen ungdomsskole enn meg... we goin' in for a new start here! 😂😅😉

  Selvfølgerlig har jeg den ulempen at jeg starter på en annen ungdomsskole en en del av mine beste venner... men, ikkesant, dette blir på en måte... en test, for de vennskapene, liksom! Sant?

  Takk for at du leste! Iiiii jeg gleder meg sååååån!!!!!😁😁😁😱😁😁😅🤩🤩🤩🤩🤩

 • Jenta05 ett år siden #1

  Herregud. Jeg kan ikke tro jeg skrev dette... ungdomsskolen er no dritt.

 • Absolutt Ingenting ett år siden #2

  Så trist at du synes det!
  Hva er det som er dritt ved ungdomsskolen?

 • Jenta05 ett år siden #3

  vell....
  gym. TO ganger i uka. jeg hater gym.
  aktivitetsdager. enda mer gymtøy. great.
  jeg har klart å rote meg opp i ENDA MER guttedrama. jeg er bare helt fantastisk.
  10 klassinger.
  klæint. helt jævlig, dønn bom stille.
  og resten av den faens verden.

  takk som spør :) (er ikke sur på deg <3)

 • Absolutt Ingenting ett år siden #4

  Ok. Hehe.. Det var passe negativt... Men det gjør ikke noe, altså! :)

  1-Gym: Jeg er helt enig med deg! Gym er noe dritt! Men se positivt på det og tenk at det i hvert fall er to ganger i uka som du ikke trenger å sitte med hodet over en lærebok. :) På skolen der jeg går nå er det sånn at jeg har gym 3!! ganger i uka, og det er helt fryktelig, for 2 av de gangene er vi en veldig liten gruppe, og alle ser hvor dårlig jeg er... Huff. Gym på skolen burde være frivillig. Eller: Det burde i hvert fall være frivillig å få karakter i det. Det burde egentlig være frivillig å få karakter i alt. Ok Haha. Nok om det.

  2-Aktivitetsdager: Helt enig med deg også. Gymtøyet er nesten noe av det verste med å ha gym, synes jeg...

  3-Guttedrama: Høres ikke veldig gøy ut. Har ikke så mye erfaring (hehe), men jeg føler med deg, altså.

  4-10.-klassinger: Hva er galt med 10.-klassingene? Da jeg gikk i 8.-klasse syntes jeg de var fryktelig skumle og store, for de var jo faktisk 2 hele år eldre enn meg, men etter hvert har jeg skjønt at de er akkurat like små og barnslige og usikre som alle andre. Og hvis det ikke virker sånn, klarer de å skjule det ganske bra. De gjør alt for å virke kule og tøffe. Trust me. Husk: De har også vært livredde 8.-klassinger. :) Men det gir ikke dem noe mer rett til å oppføre seg dritt mot andre hvis det er det de gjør.

  5-Kleint: Hvis du mener pinlig taushet-kleint, vet jeg veldig godt hva du snakker om. (Hvis ikke, gjerne utdyp. :)) Det er noe av det verste jeg vet. Helt grusomt. Føler skikkelig med deg. <3

  Og du? Jeg skjønner at du ikke er sur på meg, altså. Det går helt fint at du skriver litt aggressivt. Hehe. Det er godt å få det ut :)
  Og et lite spørsmål: Fikk du sal og scene og fransk? Håper det. Vet du hva som er morsomt? Jeg hadde akkurat de samme fagene da jeg gikk i 8.-klasse :)

  Ha en fin dag videre, og ikke nøl med å ta kontakt her <3 :)
  Mange klemmer fra meg. <3

 • Flaske ett år siden #5

  Haha med da eg begynte 8. Forventninger crusheddddd