ForumDette gjør meg glad / noen Andrea som føler kropspress?
 • noen Andrea som føler kropspress?

  Startet av Andma13  3 år siden

  Hei! Alle sammen! Jeg er en jente på 13 som er 1.73 høy å veier rundt 60 kilo å føler at jeg er større enn de andre....altså kropspress. Jeg er ikke fornøyd med det jeg veier, faren min sier ofte fine ting til meg for å hjelpe meg til å føle meg bedere. Å lurte på om folk også føler kropspress. Å om vekten min er normal?

 • CarmenBarmen 3 år siden #1

  Hei, jeg er ganske sikker på at vekta de er normal iforhold til alderen og høyden din. Ja, det er flere her som kjenner på kroppspresset, bla meg. Jeg begynte å slanke meg, ville ha en bra mage og nå er jeg pågrensa til en spiseforstyrrelse. Så du må ikke prøve deg på slanking eller noe, for da kan det gå like langt som med meg..eller lengre.
  J13år

 • Lillemegforlilledeg 3 år siden #2

  Jeg ble født 3 måneder for tidlig og etter et år (omtrent da jeg sluttet å drkke melk) ville jeg ikke spise mer... etter 1/2 år var jeg så tynn og spiste så lite at de måtte trå til en nødløsning... og jeg var en av de første i Norge som fikk en "knapp" på magen. Knappen ser litt ut som en sånn luft ventil som er i f.eks badeballer og når jeg skulle ha mat, stakk de en slange inn i knappen som var "borret" inn i magen min og jeg fikk mat gjennom den.
  Da jeg var 6 år tok de ut knappen fordi jeg begynte å spise igjen... men nå som jeg er 15 år tror jeg at jeg må slanke meg fordi jeg har en liten valk når jeg bøyer meg ned.. dette er feil! Det har jeg skjønt nå... her har foreldrene mine sliti og strevd og trodd jeg ikke skulle overleve og bar overlykkelige da sykepleierne var overasket over at jeg pustet på egenhånd også prøver jeg å spise mindre?!!

 • 123123123 ett år siden #3

  Du veier ikke for mye assa!! Man er bra nok som man er! Det er deg, og du kan ikke endre på det

 • 123123123 ett år siden #4

  Til din høyde er det helt normal vekt