ForumDette gjør meg glad / Hva skal jeg gjøre?
 • Hva skal jeg gjøre?

  Startet av Meg2002  ett år siden

  Jeg elsker musikk. Musikk er mitt alt. Når jeg er trist, gjør det meg glad. Når jeg er glad, gjør det meg bare mer glad. Jeg har alltid hatt en deøm om å få jobbe med musikk. I løpet av de siste åra har eg mistet troen. Noen sier eg e flink til å synge. Men jeg trur det ikke selv. Hva skal eg gjør? Skal jeg stoppe å følge det som hjertet mitt brenner for. Eller forsette å se hva veien bringer. Jeg har rett og slett ingen aning.

 • Djtopierr ett år siden #1

  Hei!

  Jeg selv har vært i din situasjon. Da jeg starta på ungdomsskolen så fikk jeg jobbe med det jeg likte og det var musikk. Nå er jeg ferdig med skole og det jeg brenner forsatt for er musikk. Jeg hadde ikke troen på meg selv jeg heller men jeg brenner forsatt for og holde på med musikk. Jeg ville ha fulgt det som hjertet har villet. Ikke la noen stoppe deg! Gjør det du føler for selv.

  Lykke til <3

 • kjerlighets ekspeten ett år siden #2

  Jeg har hat samme problem, men eter hvert beynte jeg å spille piano. Og dette gide meg en ide jeg gik på play butikk pg fant en app for å kage egen musikk og den brukte jeg for å lage remikser av de enkleste sanger. Prøv det, og aldri aldri stop med det hjerte dit brener for, om det er en jente eller en gutt du liker så må du aldri gi opp

  Hilsen: meg