• Angst

  Startet av 06jente  2 år siden

  Jeg føler jeg har skikkelig angst! Idag sa jeg til mamma at jeg var syk og hadde vondt i hodet så jeg slapp å gå på skolen. Så nå skulle jeg egentlig vært på skolen. I morra skal vi ha presentasjon. Og jeg gruer meg skikkelig! Og da mener jeg skikkelig! Jeg hater presentasjoner fordi jeg alltid dummer meg ut. Og neste uke skal vi ha 2 presentasjoner til!

  Jeg sliter også med å si «R». Jeg unngår alltid situasjoner hvor jeg må si mye «R». Det skjer så ofte at voksne ikke skjønner hva jeg sier pågrunn at jeg sier «T» eller «D» når jeg skal si «R». Jeg prøver å si minst mulig «R» når jeg snakker med vennene mine. Da ender det ofte opp med at jeg stopper midt i en setning også må de fullføre setninga på en måte. Og jeg føler vennene mine ofte må forklare til voksne visst de voksne ikke skjønner hva jeg sier.

  Jeg er kjemperedd for å møte nye folk fordi de sikkert ikke kommer til å skjønne hva jeg sier eller at jeg dummer meg ut. Og til høsten skal jeg begynne på ungdomsskole. Jeg har spurt flere ganger om jeg kan begynne på spesial skole, men nå er det for sent å bytte. Og jeg gruer meg skikkelig. Jeg er redd for at jeg kommer til å bli mobbet, og for presentasjoner, at lærene ikke skjønner hva jeg sier og at jeg ikke får noen venner.
  Jeg går å tenker på alt dette hele dagen! Og jeg trenger hjelp!

 • Edeel06 2 år siden #1

  Jeg skjønner at det er stresende. Du kan sikkert bare spørre læreren om å få slippe siden du virkelig ikke har lyst, det gjør jeg og det skjønner lærerene. Det med at du sliter med å si «R» har jo lærerene og klassekameratene dine blit vandt til, og det blir jo nye folk også. Så du kan prøve å la vær å tenke på det, heller være stolt av å være anderledes.:)