ForumEr jeg bra nok? / Veier jeg for mye?
 • Veier jeg for mye?

  Startet av EnAnonymJente  8 måneder siden

  Hei, jeg er 12 år og 158cm høy. Jeg veier 50 kg som jeg synes virker mye. Iallefall i forrhold til de andre jentene på trinnet. En jeg var med her om dagen sa hun veide 29kg og da følte jeg meg KJEMPE tung. Og når jeg sa til min gamle beste venn at jeg veide 50kg sa hun:
  "HÆ? 50 KG?!"
  Altså, er jeg virkelig så tung? Veier jeg så mye at folk blir sjokkerte?

 • problemer? 8 måneder siden #1

  nei nei nei. du er ikke tung i det hele tatt. jeg tror 50 kg på høyden din er helt ok. hvis du veier 29kg på 12 år (spørs høyde) men hvis man sier hun er like høy som deg så er man alt for tynn, og det er ikke bra. Du er helt perfekt.

 • Selv123 7 måneder siden #2

  Jeg føler at ingen liker meg :-( sliter med dårlig selvtillit😭 har venner men så er det st jeg har KJEMPE lyst på en kjæreste❤️! Men vet jeg ikke får det :-( ! Jeg får meg alldrig en kjæreste :-( ingen gutter vil ha meg, føles ikke sånn ut værtfall💔! Jeg har ingen flat mage, pupper (har jo det men de er små) igså har jeg ingen rompe! Er det dette gutter er ute etter? Må en jente ha føst mage Store pupper og rompe? Grunnen st jeg lurer på dette er fordi jeg vet ikke om jeg veier for mye eller ikke tror jeg veier 64 kilo og er 145,4 cm😭 veier jeg for mye? Please svar meg. Jeg kan begynne og trene men har noe med kroppen som stopper meg, har operert ryggen og må være veldig forsiktig!

 • miabjo 6 måneder siden #3

  jeg tipper dere ikke er så gamle og da er det viktig å huske på at dere, kroppen din og hjernen din er i utvikling helt til dere er ca 25, og trenger masse energi, så det er ingen grunn til å stresse over vekten sin enda og helst aldri stress med det og ikke tenk negativt over dere selv. du føler kanskje at de rundt dere tenker masse på det og mener det er viktig med vekt og sånt. med vet dere hva, fuck dem. man skal ikke trene fordi man hater kroppen sin, men fordi man elsker den.
  jeg er en jente, hadde jeg forelsket meg i jenter eller var en gutt som likte jenter så hadde ikke jeg syntes det var noe mindre tiltrekkende med større mage, mindre rompe og mindre pupper, jeg synes egentlig det er litt finere slikt. men alle har en kropp og den kan ikke dømmes av andre. uansett om du veier litt eller litt mer eller enda litt til, så har det ingen ting å si. jeg syns alle er helt nydelige og det mener jeg også til akkurat dere som leser dette nå.