ForumEr jeg bra nok? / Veier jeg for mye?
 • Veier jeg for mye?

  Startet av EnAnonymJente  én måned siden

  Hei, jeg er 12 år og 158cm høy. Jeg veier 50 kg som jeg synes virker mye. Iallefall i forrhold til de andre jentene på trinnet. En jeg var med her om dagen sa hun veide 29kg og da følte jeg meg KJEMPE tung. Og når jeg sa til min gamle beste venn at jeg veide 50kg sa hun:
  "HÆ? 50 KG?!"
  Altså, er jeg virkelig så tung? Veier jeg så mye at folk blir sjokkerte?

 • edgyy én måned siden #1

  nei nei nei. du er ikke tung i det hele tatt. jeg tror 50 kg på høyden din er helt ok. hvis du veier 29kg på 12 år (spørs høyde) men hvis man sier hun er like høy som deg så er man alt for tynn, og det er ikke bra. Du er helt perfekt.

 • Selv123 23 dager siden #2

  Jeg føler at ingen liker meg :-( sliter med dårlig selvtillit😭 har venner men så er det st jeg har KJEMPE lyst på en kjæreste❤️! Men vet jeg ikke får det :-( ! Jeg får meg alldrig en kjæreste :-( ingen gutter vil ha meg, føles ikke sånn ut værtfall💔! Jeg har ingen flat mage, pupper (har jo det men de er små) igså har jeg ingen rompe! Er det dette gutter er ute etter? Må en jente ha føst mage Store pupper og rompe? Grunnen st jeg lurer på dette er fordi jeg vet ikke om jeg veier for mye eller ikke tror jeg veier 64 kilo og er 145,4 cm😭 veier jeg for mye? Please svar meg. Jeg kan begynne og trene men har noe med kroppen som stopper meg, har operert ryggen og må være veldig forsiktig!