ForumEr jeg bra nok? / Veier jeg for mye?
 • Veier jeg for mye?

  Startet av EnAnonymJente  10 måneder siden

  Hei jeg er en jente på 11 år, jeg er ca. 1.48 (?) og veier 45kg. Jeg føler jeg veier for mye eller er tykk. Er jeg det?

 • Vannmelon9 10 måneder siden #1

  Siden du er i puberteten så forandrer vekt seg veldig mye. Det er ingen «fasit» på hvor mye du skal veie, men det er fortsatt viktig å ta vare på kroppen. Du skal ha kroppen din hele livet, og du må lære deg å elske kroppen din sånn den ser ut.

  Det er anbefalt å være i minst 30 minutt aktivitet hver dag. Og det å spise sunt, er også veldig viktig. Det skal også sies at forbrenningen til alle mennesker er forskjellige, noen er slanke uansett hvor mye de spiser, mens andre legger lettere på seg. Det at du er 11 år og allerede tenker negativt om kroppen din, er veldig trist og derfor viktig å gjøre noe med. Kroppen vår er fantastisk og den kan gjøre så mye forskjellig! Elsk kroppen din og ta vare på den. Du er god nok som du er!!

 • Black sheep 10 måneder siden #2

  Du er absulutt ikke tykk. Du har en veldig sunn vekt som ikke burde bli lavere. Mange føler de ikke er slanke nok, men dette er ofte kun i ens eget hode. Du er som sagt på en god vekt i forhold til høyde og alder. Håper du klarer å innse det selv også en dag. Vet det kan være vanskelig, men husk at alle er vakre på sin egen måte. Det er ikke tomme ord.

 • Anonym56 10 måneder siden #3

  Hei!
  Ut ifra det du skriver her høres det ut som om du har en helt normal kropp og vekt. Du er veldig ung, og jeg vet det kan være vanskelig å se på seg selv som god nokk, noe som jeg selv også sliter med fra tid til tid. Men prøv å bare ikke sammenligne deg med andre, for du er perfekt uansett slik du er.
  Noe som jeg gjør er at hver morgen når jeg ser meg i speilet skal jeg si minst 3 gode ting om meg selv. Som foreksempel at jeg har fint hår, eller at jeg er veldig snill, eller noe liknenede.Dette har hjulpet meg veldig!

  Hilsen J14

 • EnAnonymJente 10 måneder siden #4

  Tusen takk for alle svar❤