ForumEr jeg bra nok? / Spiseforstyrrelse??
 • Spiseforstyrrelse??

  Startet av banann  6 måneder siden

  Jeg tror kanskje jeg er i ferd med å utvikle en spiseforstyrrelse.

  Vet ikke om jeg bare overreagerer, overtenker meg selv inn i denne situasjonen. Veier 51,8 kg og er 169 cm høy, har anstrengt forhold til mat. Har sluttet å få menstruasjon for en stund siden..

  Hva skal jeg gjøre? Hvem kan jeg snakke med, og hvordan forteller jeg dem det??

 • Fisken 6 måneder siden #1

  Det at du har sluttet å få mensen er jo ikke akkurat et bra tegn, det å få mensen er vel et sunnhetstegn og et tegn på at man ikke er gravid. Jeg tror jeg hadde prøvd å spise mer mat og at jeg hadde snakket med en voksen om det kanskje. Du kan jo for eksempel snakke med helsesøster på skolen, en foreldrer eller en voksen som du stoler på, men hvis det er vanskelig kan du jo kanskje snakke med en god venn? Jeg tror nok en god venn hadde brydd seg om deg og prøvd å hjelpe deg så godt vedkommende kan, det samme med voksne! <33
  Jeg har tro på at du kan klare å fortelle det siden du klarte å fortelle det her, og du virker også som en modig person! :)

 • Redrea 6 måneder siden #2

  Hei! ikke tenk så mye på det, ikke tenk på kropp og heller tenk på det positive. Ikke sammenlign deg med andre folk som tror at de er bedre enn deg, fordi de er ikke det. Prøv å få i deg nok mat og energi:) Snakk med noen du stoler på...kanskje foreldrene dine, eller venner. Foreldrene dine er glad i deg uansett hva du bestemmer deg for og hva du gjør. Du er perfekt akkurat som du der<33 Ha en fin dag videre:)))