ForumEr jeg bra nok? / Skulle egentlig ikke bli født
 • Skulle egentlig ikke bli født

  Startet av tåketeveigang  ett år siden

  Mamma sa en dag til meg at før jeg var født så sa mange leger at det var liten sjanse på at jeg kunne bli født fordi hun hadde en spiral(IUD) i seg på den tida så hun dro til en lege i hjemlandet hennes for å få hjelp. Visste heller ikke at søsknene mine er halv-søsken og at vi har forskjellige pappaer. Jeg er takknemlig for familien jeg har fått og for alt vi har men jeg føler jeg ikke fortjener det. Hvorfor måtte jeg bli født? Jeg er det mest mislykka barnet de har. Jeg har Aspergers, depresjon, jeg er transgutt, jeg går aldri på skolen, jeg har så vidt venner, jeg er bare dum og ubrukelig. Jeg vet ikke hva det er jeg føler lenger fordi noen ganger så er alt helt ok men så ender det opp med å ikke være ok? Hver gsng jeg gjør noe dumt så straffer jeg meg selv for det og det er den eneste greia som får meg til å føles «grei» ut, som om det er den eneste tingen som jeg fortjener. Begge søsknene mine er så suksessfulle. Jeg er sjalu over alle det andre i klassa som har søsken som er kun noen par år eldre enn dem, imens søsknene mine er 13 og 23 år eldre enn meg. Fordi jeg har asperger, så behandler søsteren min meg som om jeg er en liten unge, eller en pasient, eller ble slags dyr, fordi hver gsng jeg gjør noe som ikke virker normalt å gjøre så ler hun og sier «cute»; jeg tørr ikke si noe fordi jeg tørr så vidt å snakke i det hele tatt, jeg bare føler st ingen ser på meg som en ekte person, og jeg forstår ikke hvorfor jeg ble dratt inn til jorda hvis jeg ikke nyttig for noen i det hele tatt, jeg er et mislykke

 • solsikke123 ett år siden #1

  Du er ikke et mislykke. Hvem er det som har bestemt av søskenene dine er vellykkede og ikke du? Det er ikke fasaden, jobben, utseende eller antall venne som bestemmer det. Du har fått et liv, og har muligheten til å gjøre hva du enn vil med det. Å la andre stoppe seg er det dummeste man kan gjøre. Om søstera di behandler deg som et barn osv, er det hennes problem. Drit i hva alle andre tenker og mener om deg. Jeg er sikker på at du har noe som du liker å gjøre. Om det er idrett du kunne tenke deg å begynne med, om deg er et sted du drømmer om å reise til, eller et språk du gjerne ville lært deg- gjør det. Og om du har drømmer som virker uoppnåelig ennå, ikke stopp å drøm. Livet er langt- og du har god tid til å jobbe for det!

 • BellaWHO206 ett år siden #2

  DU!<3
  ER!!<3<3
  UNIK!<3<3<3

 • ♡♡♡♡♡♡♡ 6 måneder siden #3

  Jeg håper inderlig ikke at du føler der sånn lenger! Du er perfekt akkurat som du er og du er IKKE mislykka! Håper alt er bra!!!