ForumEr jeg bra nok? / My Cinderella Moment
 • My Cinderella Moment

  Startet av vannersunt  11 måneder siden

  Vi skal snart ha ball på skolen, og jeg har funnet min perfekte kjole. Den er nydelig, og akkurat sånn jeg hadde forestilt meg. Jeg har et problem. Jeg må velge mellom at at den skal ha rygg eller ikke. Selvfølgelig vil jeg helst ha uten rygg, det ser mye penere ut, og det er en av de store detaljene med kjolen! MEN jeg har ganske mye acne og acne sår på ryggen. Dette tar fra meg veldig mye av selvtilliten, og jeg tenker at andre kommer til å syntes det er ekkelt når jeg har en ryggløs kjole. Så vi kan be dem som syr kjolen om å ikke ha ryggløs, men at de syr ryggen igjen.. Burde gjøre det? Er ikke sikker på om jeg har sminkeskillsene til å dekke ryggen med foundation, men jeg kan jo prøve?? Hvis jeg gjør dette, kommer det til å forsvinne når jeg sitter nede, eller hvis jeg begynner å svette? Sorrt om dette var veldig rotete, men tusen takk for all hjelp!

 • trorhunerpsykiater 11 måneder siden #1

  Jeg synes du burde gå for den med åpen rygg hvis det er det du synes er finest. Jeg tror ikke at noen kommer til å legge merke til ryggen din. Alle kommer nok til å fokusere på hvordan de selv ser ut. Hvis du har langt hår, så kan du jo også ha det løst slik at det henger over ryggen din.
  Lykke til!

 • vannersunt 11 måneder siden #2

  Jeg har hår som går til skuldrene, så det å skjule det går nok ikke:-// Men tusen takk for tips, ble enklere å tenke over det:-))