ForumEr jeg bra nok? / Min mørke side
 • Min mørke side

  Startet av VoltronFan612  2 år siden

  Hei! Jeg vet ikke helt hvem jeg er lenger, men jeg vet en ting sikkert og det er at jeg har en mørk side ved meg... Jeg kler meg alltid i mørke klær. Jeg tenker alltid negativt på en mørk måte. Jeg er alltid en av den vennen i gruppa som snakker på en annerledes måte enn alle de andre. Jeg har mye mer mørk og rar humor enn de andre. Jeg tegner alltid så rare og fæle ting. Jeg skriver alltid Krim historier. Alt i hodet mitt blir vridd om så det blir mørkt. Fine ting blir fæle og derfor blir livet sånn også.
  Hvis du leste alt... Takk

 • supportjenta1 2 år siden #1

  Hei!

  Ikke tenk på andre eller hva dine venner syns. Hvis du ikke hadde hatt på deg mørke klær lenger, og skifta til andre klær og vennene dine ikke liker det, så er de ikke dine ekte venner. Men husk at du trenger ikke å forandre deg helt, fordi du er den du er, og det er godt nok. Din mørke side vil nok forandre seg når du viser deg fram med glam:)

  Det viktigste er om du liker denne siden ved deg selv, eller om du ville ha forandret på noe? Ville du ha forandret til fargerike klær fordi det ville ha gjort deg lysere og glad, eller ville du fortsette å ha mørke klær?

 • VoltronFan612 2 år siden #2

  Takk for svaret. Jeg føler det litt ubehagelig med denne siden av meg selv, men jeg har begynt å bli vant til det. Jeg tror vennene mine forstår meg, men ikke på en god måte. Noen har blitt vant til det. Jeg liker å være meg selv, men det kan bli mye innimellom og da klarer jeg ikke å snakke med noen. Jeg sliter ikke like mye med det lenger etter at jeg fikk meg kjæreste, men merker det mye inne i meg. Jeg vil ikke forandre meg, men vil bare at folk skal skjønne hvem jeg egentlig er.