ForumEr jeg bra nok? / Masse følelser. Må få svar!😭
 • Masse følelser. Må få svar!😭

  Startet av 123123123  5 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 11år.
  Jeg har ofte tanker som bare kommer å går. F.eks sånn « du vil kline med læreren lzzm. Men jeg vil jo ikke det! Sånne tanker får jeg heeele tiden. Nå får jeg sånne trans tanker men jeg føler meg sånn egt ikke så veldig gutt. Men jeg liker veldig godt å game. Men også å pynte meg med sminke og kjole ogsånn.
  Så er veldig usikker. Jeg er heller ikke fornøyd med kroppen min i det hele tatt. Jeg har prøv å trene spise mindre. Men hjelper ikke så mye. Jeg gikk ned fra nesten 51kilo til 49,5 sirka. Fornøyd med det. Men orker besten ikke være med bestevennen min mere fordi hver gang jeg er med henne er jeg sjalu. Hun er mye bedre enn meg, mye tynnere, penere, flinkere, egt bare bedre enn meg.. jeg gråter nesten hele tiden for meg selv. Ingen vet jeg har det vanskelig😭

 • Noen.. 5 måneder siden #1

  Hei du,
  Jeg er en jente på 12 år, 1.55-1.58 cm. høy. Og 39-42/43 kg. Er ganske fornøyd med kroppen min (egt ikke). Ikke tren masse og spis lite. Tren så mye som du selv tåler og spis deg mett. I 2017 fikk jeg Encefalitt, og jeg måtte rehabiliteres i 4 mnd. Og altså det å ha fysioterapi hver dag i 4 mnd. Og spise sondemat i 4,5 mnd. gjør noe med kroppen. Jeg danser også mye, 12,5 t. pr. uke. Så jeg får ofte høre at jeg er litt liten, men bare man selv føler seg sunn så går det bra. Og se det gode i deg selv, ikke fokuser på hva du ikke kan❤️

 • EnAnonymJente 3 måneder siden #2

  Husk at muskler veier mer enn fett (:

 • anonym07er 3 måneder siden #3

  Hei!
  Jeg er en jente på 11 år selv (6.klasse) og har hatt samme følelse egentlig. At jeg er litt for feit... Men foreldrene mine oppdaget at jeg "slanket" og ba meg om å slutte fordi eg er fin nok som jeg er, så derfor sluttet eg. Men nå oppdager jeg at jeg har litt store lår. Spis som en 11 åring med samme høyde og gå turer av og til. Men ikke spis FOR LITE som da eg gjorde. Vet at du kanskje syns det er vanskelig og vil gråte, men det fins folk som blir mobbet der ute. Tenk hvis de har det verre?

  Vær deg selv!
  Hvor høy er du? Blir du mobbet for det?

 • benedictesen 2 måneder siden #4

  Kjære søt deg!❤️ Jeg er en jente på 14 år, (snart 15, 04 kull:) 158 elns høy, i dont know?😅
  Du er ikk alene med vansker! Tro meg! Jeg sliter en del jeg også, og et lite hint til deg «det finnes hjelp og få!

  Helsestajonen er ett sted du kan undersøke! Det er åpne vær tiradager fra kl 14:30 til kl 17:00 tror jeg. Der finnes det lege, psykolog, og folk du kan snakke med!
  Du kan snakke m helesøsteren din på skolen? (Det har jeg gjort mange ganger;) det hjelper kanskje ikk med engang, men etter vært om tid kan du føle deg bedere etter og ha hatt noen samteler med h*n:)

  Du kan f.eks oxo ringe 116111 tror jeg det var😅 alarm telefonen for barn unge. Der kan du snakke med de om HVA SOM HELST:)

  Og tenke at man er litt «runnere» enn andre, ell føler seg «stor» , det gjør alle, en ell annen gang. Men du skal vell ikk tenke på sånn!
  Du er 11 år! Kroppen din foranderer seg vennen!❤️ Du tenker du har store lår? Nei det e helt normalt at de ska bli litt «breere» pga håfta di og bekkene ditt utvider seg til den gang du ska bli gravid:).
  Kroppen forandrer seg my i den alderen du er i, følelser blir sterkere, kroppen vokser, mensen, «morra brød» svingninger, osv. Du komer til oga ha tvangstanger resten av livet ditt, men etter puberterteten blir de ikk stå sterke, spesielt følelsene. Så dont you worry ❤️Du må alltid huske på at du er perfekt akk som du er! Fordi du er #orginal! 🔥 ingen andre er som deg, vær deg selv! Dette klarer du!

  Jeg elsker og game, jeg og gutta pleier ofte og ha lan. (Jeg er jente) men jeg er vokst opp med og ha flest gutte venner, det syns æ også e best og være den eneste jenta😈
  Men når jeg var på den alderen du va i, så skjønte jeg ettervært at jenter er fine:) Da gikk jeg i 7. Klasse når æ skjente det på meg. Men jeg liker oxo gutter! Så jeg har reina meg fra den dagen jeg gråt fordi æ fant ut kem æ va, og æ e bifil:) og det e æ stolt over!:) æ føle mæ som 50-50 i guttenes kropp og jenteneskropp, det er ikke noe galt med det!🏳️‍🌈Det er ikk noe galt i og være seg selv!❤️

  Stå på! Detta klarer du! Jeg heier på deg!🔥💯🙌🏻💪🏻