ForumEr jeg bra nok? / Kjærlighetssorg (føler meg ikke bra nok)
 • Kjærlighetssorg (føler meg ikke bra nok)

  Startet av EllieTE  2 år siden

  Kjæresten min og jeg har vært ilag i et halvt år, så sa han at han villa ha pause, så jeg ble med på det. Kom mange tårer, så visste jeg vi ville bli sammen igjen. Men så slo han opp med meg, og så finner jeg ut at han har vært med andre jenter. Isteden for å være med meg lissm.. Alle sier jeg fortjener bedre, og nå tror jeg han holder på med en av de jentene, vi slo opp i går lissm. Jeg føler jeg absolutt ikke er bra nok for han:( men jeg elsker han😿😿 føler jeg kan gå å hoppe utfor en klippe. Noen som har opplevd dette?

 • ja.du.kan 2 år siden #1

  Har aldri opplevd det før.
  Men kjærlighetssorg er noe dritt. Ta tiden til hjelp, spis snop og vær med venner. Det vil gå over!

 • anonym002 2 år siden #2

  Jeg har opplevd dette. For å si det mildt så suger det! Alle dier til meg også at jeg fortjener så mye bedre enn han, men problemet er at jeg fortsatt elsker han. Jeg har problemer med å sove om nettene og jeg har problemer med å spise. Jeg veit det vil gå over, men det kommer til å ta tid.
  Dere var sammen i et halvt år, du har sterke følelser for han, så det kommer kanskje til å ta laaang tid før det går over. Men bare vær med venner og gjør det som gjør deg glad.
  Håper dette hjalp litt :)

 • anonym002 2 år siden #3

  Jeg har opplevd dette. For å si det mildt så suger det! Alle sier til meg også at jeg fortjener så mye bedre enn han, men problemet er at jeg fortsatt elsker han. Jeg har problemer med å sove om nettene og jeg har problemer med å spise. Jeg veit det vil gå over, men det kommer til å ta tid.
  Dere var sammen i et halvt år, du har sterke følelser for han, så det kommer kanskje til å ta laaang tid før det går over. Men bare vær med venner og gjør det som gjør deg glad.
  Håper dette hjalp litt :)

 • Ks1234 4 måneder siden #4

  Jeg har opplevd det.Det føles så trist og dumt. Hvis han holder på med andre jenter så ikke bry deg. Hvis han ikke ser dg så er han ikke verdt der fordi du e en fantastisk jente. Et tips som eg fikk av en venn se deg i speilet og sei JEG ER BRA NOK SOM EG E. Spis masse is og eg love dt vil gå øve tro meg.Masse lykke til