ForumEr jeg bra nok? / Karakterpress
 • Karakterpress

  Startet av Kattenmaximilliam  2 måneder siden

  Jeg er ei 14 år gammel jente og har 5,7 i snitt. Derfor tar ingen meg alvorlig når jeg sier at jeg er stressa over lekser og prøver. Jeg går rundt nesten hver dag med en følelse av stress; at det er noe jeg alltid har igjen og gjøre. Det er utrolig slitsomt og jeg vil ikke mer. Hadde vært fint å få slappe av litt uten å stresse over karakterene mine. Noen som har noen tips?

 • Miis123 2 måneder siden #1

  Drit litt i skulen og prioriter det som du føle trengs litt prioritering;)

 • nevergiveup123 én måned siden #2

  Skjønner at det er stress nær du bruker tiden på å gjøre det bra på skolen. Men siden du allerede er flink så anbefaler jeg rett og slett å gi litt faen. Øv til prøver men ikke pugg deg i hjel. Disponer tiden bedre og ikke øv i flere timer på en dag. Men fordel timene på flere dager. F.eks øv litt og litt tre dager i forkant. Da husker du det faktisk bedre også for su får i små doser og blir mer «vant» til det og det blir repetert på en måte istedenfor st alt bare pøses på deg på en dag .
  I tillegg bør du legge tid for det du vil, det som gir mening for deg og ditt liv. Tren, spis, vær med venner, hør på musikk, driv med sport, hobby osv. OE som gjør deg gld