ForumEr jeg bra nok? / Jeg vil rett og slett dø...
 • Jeg vil rett og slett dø...

  Startet av Gutt12  3 år siden

  Jeg er bare en 12-åring, men jeg vil ikke leve mer.. Ingenting går som jeg vil eller håper alt jeg gjør går galt.. Jeg har vurdert og ta livet mitt mange ganger.. men da kommer jeg på at hvis jeg dør, så er jeg ikke her lenger..

 • ja.du.kan 3 år siden #1

  Hei!

  Det sjokkerer meg at du er 12 år, og har lyst til å ta livet ditt. Jeg vet at verden er blitt en forferdelig plass, med mobbing, utestenging, press og mye mer. Men du har enda hele livet foran deg.

  Jeg er sikker på at hvis du venter litt, lar ting roe seg eller noe - så vil alt bli mye bedre. Ta mot til deg og prøv å snakk med en voksen som du stoler på. Hvis du har gode venner kan du også prøve å åpne deg for en av disse vennene. Jeg er ganske sikker på at det er noen der ute som vil hjelpe deg, uansett hva.

  Å ta livet sitt er aldri en løsning, det kan jeg love deg. Det er faktisk ikke opp til oss som mennesker når livet skal ende. Det er allerede bestemt før vi ble født. Derfor mener jeg i alle fall at man ikke skal ta livet sitt. Først og fremst fordi det blir helt feil å bestemme at man vil enda livet sitt selv, og fordi man enda (kanskje) har mange år igjen å leve. Tenk på alt det fantastiske som enda kan skje med deg i framtiden!

  Du sier at hvis du dør, så er du ikke her lenger. Det er jo sant. Men hvis du sier at du har lyst til å ta livet ditt, betyr ikke det da at du vil vekk fra verden? Jeg er enig at det er rart å tenke på at du plutselig ikke vil være her lenger. Det er derfor du ikke skal ta livet ditt. Det er ALLTID en MENING med livet ditt. Husk det!

 • Absolutt Ingenting 3 år siden #2

  Veldig sant det "ja.du.kan." skriver. Hør på ham/ henne. Jeg ønsker deg også alt godt. Masse lykke til, og hold ut! Det blir nok bedre, skal du se! <3

 • Jente.13 ett år siden #3

  Jeg hvet akkurat hvordan du føler det. Er 13 år selv og har tenkt å ta livet mitt Mangen ganger. Men så er jeg lzzm litt redd for hva som skjer etter døden. Om jeg blir sittende i et rom for alltid. Eller om det ikke skjer noe. For det hadde ikke vert noe bedre å sitte helt alene i et rom for alltid lzzm. Litt sånn jeg tenker. Når vi er så ung så har vi så mye igjenn vi må gjøre. Vi kna ikke gi opp nå. Vi får bare ta sats og vente til det blir bedre. For det er nesten helt sikkert at det blir. Intenst kna du oppsøke psykolog. Hvist du ikke vil mamma eller pappa skal hvite noe kan du bare snakke med helsesøster på din skole👌 jeg snakker med begge. Men du må snakke med noen om problemet for at de kan hjelpe å fikse det❤️ du greier dette

 • 150806 11 måneder siden #4

  Jeg vet hvordan du føler deg. Jeg vet at du har det vondt. Ingen fortjener å ha det sånn og ingen skal ha det sånn. Lov meg at du forteller det til en voksen person så skal jeg love deg at alt blir bedre. Alt kommer til å gå bra.