ForumEr jeg bra nok? / Jeg vil oppnå noe i livet!
 • Jeg vil oppnå noe i livet!

  Startet av Hihihih  ett år siden

  Hei! Jeg er en jente på 12 år (07). Jeg har gått på turn i 2 år og har blitt ganske god. Jeg deltar på konkurranser, men nå har jeg begynt å ikke satse alt lenger. Jeg jobber ikke så hardt på treningene og nå skjønner jeg hvorfor. Turn passer ikke meg så bra lenger. Jeg har lyst til å begynne på dansing (jazz) eller «jazz-ballet» hvis det er noe som heter det. Jeg prøver å finne noe jeg liker og kan komme langt med. Jeg vil ikke bare danse fordi at det er gøy, jeg vil oppnå noe. Noe å se tilbake på. Jeg elsker å danse, men jeg føler at jeg er litt stiv når jeg danser. Det er nok mest sannsynlig på grunn av turninga fordi at der må vi være veldig rette osv... men i hvertfall venne mine sier at jeg ikke er så stiv lenger, så jeg har veldig lyst til å begynne på jazz.

  Fler enn meg som føler at hvis man går på en sport eller noe så MÅ man oppnå noe med det, ikke bare gjøre det for gøy? Og jeg lurte også på om det tar veldig lang tid å bli god til å danse (jazz)? Med lang tid mener jeg liksom mange år eller kan man fort bli god til det. Jeg kommer til å trene hver dag unntatt lørdag og søndag, men ellers legge alle kreftene mine i det. Hvor lang tid tror dere det kommer til å ta å bli i hvertfall så god at jeg kan melde meg på norske talenter? Plis svar!😇Jeg blir så utrolig glad og jeg er på en måte desperat etter å finne ut hvor lang tid det tar å bli god. PS: jeg er lettlært, men perfeksjonist med mindre noen andre sier at det jeg gjør er veldig bra. Jeg setter så utrolig stor pros på de som svarer selvom teksten kanskje var litt kjedelig.❤️❤️❤️

 • Frootie ett år siden #1

  Hei! Det høres kjempefint ut at du har funnet noe du liker! Jeg er ikke så erfaren innenfor jazz-dans, men jeg kan si at jeg kjenner meg igjen i situasjonen din:)

  Det høres ut som du er veldig dedikert og er villig til å legge mye arbeid i å forbedre og utvikle deg innen jazz-dans når du begynner, og derfor ser jeg egentlig ingenting som skulle hindre deg i å prestere! Tiden det tar å bli god og mestre noe er avhengig av både deg og aktiviteten! Om jazz-dans er vanskelig og krever mye læring kan til og med de mest lettlærte slite litt i begynnelsen og måtte sette seg godt i det for å bli gode.

  Jeg tenker at alle aktiviteter krever tålmodighet og dyktighet. Om du ikke føler at du er flink med engang, må du bare fortsette med det og øve mer! Og husk, du gjør jo aktiviteten først og fremst fordi du liker å drive med det. Du bør ikke legge altfor mye vekt på å prestere og komme langt i første omgang, for du bør ikke presse deg til å prestere.

  Jeg synes du burde starte på jazz-dans og se om du liker det og om det er noe du vil fortsette med! Etterhvert kan du jo begynne å satse så snart du har det grunnleggende på plass! Med dine ambisjoner og viljestyrke vil du nok komme langt uansett hva du velger å gjøre i fremtiden!:)

  Lykke til!

  -Jente 16