ForumEr jeg bra nok? / jeg og vennene mine på fest
 • jeg og vennene mine på fest

  Startet av J12haha  5 måneder siden

  Hei! Jeg er en jente på 12 år og har en kjæreste på 17. Han inviterte meg på fest og sa at jeg fikk lov til å ta med meg 6 venner max. Jeg tokk med meg 3 venner. Da vi hadde sneket oss ut og kom til festen var det mange ungdommer der fra vidregående. Det var vin og øl der og mange var fulle. Da festen hadde vart 1 time satt jeg og kjæresten min på senga og snakka og hadde det gøy. Jeg fikk ikke lov av kjæresten min å drikke alkohol så han henta brus til meg. Og da han gikk bort stod han å kyssa med vennina mi og jeg dro hjem med engang fordi jeg gidder ikke å være på festen mer. Kjæresten min ringte meg å spurte hvorfor jeg dro og så sa jeg at jeg så at han kyssa vennina mi. Han sier bare at han var så full og ikke klarte å kontolere det.
  Jeg sa det er greit og han og jeg er fortsatt sammen. Men jeg er redd han har hemmelig kontakt og følelser med vennen min.

 • Oslodude 5 måneder siden #1

  Du bør ikke være sammen med en som drikker da

 • HjelpMegPlease 5 måneder siden #2

  Hm... Om han faktisk klarer å forklare situasjonen for deg senere, så var han klar nok til å tenke "bra nok" når han gikk på venninnen din. Han er virkelig ikke verdt tiden din om han fortsetter slik.

  Du bør kanskje også snakke med vennen din og spørre hva som har skjedd?

 • Jente.13 5 måneder siden #3

  Når du er 12 år og sammen med en som er 17 kan det fort oppstå problemer pga han kanskje har lyst til å gjøre ting du er for liten til, og ikke vil, da kan han prøve og få kontakt med folk som er gammel nok, eller bare klar for det

 • J12haha 5 måneder siden #4

  jeg snakker ikke om aldersgrener.