ForumEr jeg bra nok? / Hvorfor er jeg så negativ?
 • Hvorfor er jeg så negativ?

  Startet av DonutLover  2 år siden

  Nå for tiden har jeg det ikke så veldig bra. Jeg vet ikke akkurat hva som skjer, men det er som om hele livet mitt bare er dritt. Pga korona så har jeg ikke sett faren min på snart et år, mamma har det dårlig og er ofte lei seg, jeg Crusher på noen + er forelska i en populær gutt som jeg ikke er god nok for. Vi pleide å være på en måte venner, frem til foreldrene hans skilte seg og han byttet barneskole. Så ble han populær, og nå går vi på samme ungdomsskole. Jeg savner gamle han, men er fortsatt like forelska i ham som jeg var for fire år siden, kanskje enda mer. Problemet er at jeg er en rar nerd som bare later som om jeg har det bra, mens jeg egentlig gråter minst to ganger hver uke. Jeg aner ikke hvorfor jeg er sånn, vil bare at det skal bli bedre, hva kan jeg gjøre?? Vennene mine kan ikke forstå meg, og jeg vet ikke hvem jeg skal snakke med. Og jeg vet at det finnes så mange som har det enda verre enn meg, føler egentlig sykt dårlig samvittighet for at jeg står her og klager sånn... Tusen takk for at du tok deg tid til å lese dette, unnskyld for at jeg tok så mye av tiden din <3
  Hilsen Jente 13

 • supportjenta1 2 år siden #1

  Kjære deg!

  Det at du er så åpen betyr at du ønsker hjelp, det betyr ikke at du klager!! Det er veldig bra at man er så åpen, dette inspirerer andre som også har det tøft og vanskelig til å be om hjelp.

  Jeg skjønner at du har det veldig tøft pga korona. Tror det er flere som har det sånn. Hvis du har det tøft og vanskelig over lang tid er det viktig at du snakker med noen om det. Siden vennene dine ikke kan forstå deg, ville det hjulpet deg å snakke med en voksen person du kan stole på, eller ville det hjulpet deg å snakke med en som har peiling om det som helsesykepleier eller psykolog? Ville det hjulpet deg å bare fokusere på deg selv, tenke på deg selv og dine egne behov, når det gjelder den gutten du crusher på?

  Tenk på det selv, hva er viktigst for deg akkurat nå? Det er ingen som dømmer deg, det er dine valg som du må tenke på.
  Lykke til!
  Klemmer :)