ForumEr jeg bra nok? / Hvorfor er jeg ikke så perfekt som andre??
 • Hvorfor er jeg ikke så perfekt som andre??

  Startet av Tussi321  2 år siden

  Hei, jeg sliter litt for tiden å like meg selv og jeg liker ikke å snakke med folk om følelsene mine så venninna mi sa at jeg burde gå her, men hvordan er folk så perfekte? og har mange venner og bare har et bra liv, alle elsker dem de har fin klesstil og ler og har det gøy hele tiden, jeg pleier å le mye på skolen å ha det morsomt med de 2 personene som liker meg, jeg har prøvde så mange ganger å få folk til å like meg men nå har jeg gidd opp, skulle ønske jeg så mye penere ut og flytte for å få en ny start på livet. Jeg gråter nesten hver natt Og nesten hver dag jeg kommer hjem fra skolen går jeg på rommet mitt å gråter, pappa vet det ikke en gang, og mamma har jeg ikke sett siden jeg var 7 år av og til lurer jeg på hvorfor hun valgte rus over meg og søsknene mine, etter det skjedde har ikke pappa sakt noe til meg nesten, det er som om han hater meg. Jeg lurte på om du kan hjelpe meg med å like meg selv bedre?<3 Jeg vet dette var litt mye forskjellig og sikkert forvirrende men jeg måtte bare få det ut.. og takk for at du tok tid til å lese dette<3 sorry for å klage for sånne problemer vet at andre har det verre enn meg

 • 4evergirl 2 år siden #1

  Hei du. Det høres ut som om du ikke har det bra.
  Du har sikkert hørt dette tusenvis av ganger: Snakk med en voksen. Det høres teit ut, men voksne kan faktisk hjelpe deg med å få det bedre. Det trenger ikke å være faren din, læreren din eller helsesykepleieren på skolen din. Du kan snakke med en god venn du stoler på. Jeg har også hatt en periode i livet mitt der jeg var deprimert og lei meg. Jeg snakket med en voksen og de hjalp meg. Husk: Alle er like mye verdt. Selv om moren din forlot deg. Jeg håper du får det bedre :) Du er sterk, du er modig, du kommer deg gjennom dette.

  Lykke til ❤️

 • Tussi321 2 år siden #2

  Takk betyr mye❤️

 • 4evergirl 2 år siden #3

  Alt for å hjelpe❤️

 • xyliamar ett år siden #4

  Hei du. førstvil jeg begynne og si at ingen er perfekte, de du ser smile og le på skolen, har kanskje andre poblemer, eller kanskje de til og med ikke egentlig er glad? bare at de later som? det med foreldrene dine var leit og høre. men jeg tror kanskje at han bare er veldig såra? tror du det? og by the way. folk har noen dager som er verre en andre, du er sterk! prat med noen du stoler på, det hjelper veldig:)