ForumEr jeg bra nok? / Hvorfor er alle andre så tynne mens jeg er kjempetjukk??
 • Hvorfor er alle andre så tynne mens jeg er kjempetjukk??

  Startet av StyggMislykkaFeitOvervektigSlem  2 år siden

  Er det normalt å veie 48 kg og være 157 høy som 12-åring?! Jeg føler meg sinnsykt overvektig og stygg..):

 • Black sheep 2 år siden #1

  Kjære deg. Du er langt fra overvektig. Faktisk er du på den lave siden av normalt. Dette vil da si at det du ser i speilet er feil. Vet det er vanskelig å tro på, men det kommer fra en med samme problem. Jeg vet hvordan det føles å mislike seg selv så sterkt, være overbevist om at man ser stor ut. Fakta derimot er at vi er blinde for hva vi ser. Hjernen har makten til å gjøre det, dersom negative tanker tar over. Ikke la dem dyrke seg videre. Du trenger ikke tenke at du må slanke deg. Du er fin akkurat som du er og kunne godt lagt på deg uten at det ville forandret det faktumet. Stå på.

 • Priv123 2 år siden #2

  hei du. Du er ikke overvektig i det hele tatt. Jeg har slitet med vekten min siden jeg var 10-11. Nå er jeg 14. Et lite tips er å se deg selv i speilet og si noe positivt om deg selv. Virker veldig teit, men det hjelper. Du må huske at du er mer en god nokk. Fra en som har slitet med dette lenge så er mitt råd om å ikke veie deg. Det er veldig vanskelig, det vet jeg. Men det er det eneste som hjalp meg. Bare unngå vekten å gå forbi den. Du kommer til å greie det. Det vil ta tid, men du kommer til å greie det.❤️

 • Onedirection 2 år siden #3

  Nei du er overvektig. Jeg veier mer enn deg og er like gammrl som deg, mrn jeg er også mye høyere enn deg da men du har en bra vekt

 • Duklarerdette 2 år siden #4

  Hei, skjønne du❤️Vet at det er vanskelig og tro på , men du er ikke litt overvektig engang , du har helt normal vekt for din høyde og alder, og når vi er inne på dette med alder. Jeg synes det er helt sjukt at du som 12-åring tenker sånt om deg sjøl, det er helt sjukt trist at unger tenker sånt om seg sjøl.


  Jeg vil veldig gjerne hjelpe deg,
  Har slitt / sliter med samme som deg , men jeg er eldre og har fått masse hjelp , så nå vil jeg dele min ærfaring om hvordan minske selvhat
  noen idér til deg for å elske deg selv og kroppen din. ting som har hjulpet/hjelper meg hver dag:

  • lag deg et tidspunkt på dagen hvor sånne tanker er lov , f.eks lov å tenke på det en time for dagen. Vanskelig , men funker når du får det til.

  • si fine ting til deg selv i speilet , hver morgen og kveld

  •skriv ned ting du liker ved deg selv

  •tenk på hvor mye bedre en sunn og normal kropp er , isteden for de modellkroppene (helt redigert og fake)

  •bruk mindre tid på TikTok/instagram/snap/Facebook og andre sosiale medier som kan øke selvhat og dårlig selvbilde

  •unngå og tråkke på den baderomsvekta, din vekt sier ingenting om din verdi eller personlighet eller hvordan menneske du er.

  •hvis du er på sosiale medier , prøv å se på bodypositivity og ikke fake modeller Som får deg til å bli lei deg/bli usikker.

  husk at å elske seg slev tar tid , ønsker deg masse lykke til❤️

 • ErHer4Ever 2 år siden #5

  Hei, du må ikke bry deg du er bra nok som du er!❤️ Tenk om ALLE hadde vært LIKE. Det hadde vært SÅ kjedelig så vær FORNØYD med at du er DEG SELV ikke alle har muligheten til det❤️❤️

 • Hei070 2 år siden #6

  Du er god nok som du er uansett! Jeg anbefaler heller å ikke veie deg enn å veie deg. Det er vanskelig, men alle er forskjellige. Jeg kan ikke akkurat kalle meg selv tynn. Jeg har slettet et par sosiale medier som Tiktok for å unngå kropspress. Det anbefaler jeg virkelig.

 • Speedy09 2 år siden #7

  Du er ikke det, foresten kan d være kjempesmart å være litt "tjukk" for hvis man blir hold fanget og ikke får mat kan man leve lengere med et fettlager! Du har samme greie som meg som veier litt mye med hvis folk kaller deg tjukk så er det ok, for det gjør ingenting! Sammen er vi Stærk!

 • nasse_nøff 2 år siden #8

  hei,

  nei, du er ikke overvektig.

  du er faktisk nærmere undervektig enn overvektig, selv om du ikke er noen av delene.

  skal hjelp, så du slipper å utvikle en spiseforstyrrelse.

  jeg personlig føler meg alt for stor, selv om jeg så og si er undervektig.

  det du ser av deg selv er ikke den du er, jeg lover. når jeg ser på bilder av megselv for noen få år tilbake ser jeg så syyykt mye tynnere en jeg husker meg selv som. hjernen min endrer bilde på hvordan jrg ser ut, noe som det virker som det gjør for deg og.

  ettersom at jeg har en spiseforstyrrelse skal jeg ikke si høyde eller vekt. men skaff hjelp!!! jeg tenkte akkurat som deg på din alder, og nå er jeg hær og blir passet på at jeg spiser nokk som om jeg var en treåring.

  skaff hjelp før det blir ille. det kommer absolutt INGENTING bra ut av dette. selv det du tror er bra er dritt.

  jente 14