ForumEr jeg bra nok? / Hvordan gå ned i vekt?
 • Hvordan gå ned i vekt?

  Startet av 123123123  9 måneder siden

  Jeg er sirka 157cm høy å veier noe mellom 48-51 ellernoe men føler meg litt sjukk.. så jeg lurer på hvordan jeg kan gå ned i vekt, jeg klarer ikke drikke brus engang fordi jeg er redd for å gå opp ivekt.. plis hjelp meg

 • jelp12345 9 måneder siden #1

  IKKE forandre deg du er perfekt som du er og hvist noen dømmer deg får det er det domt får de!!!
  vist du vil kan du jo trene vist du appsulut vil men HUSK!! : du er perfekt som du er!!

 • Gledesspreder 9 måneder siden #2

  Hei vakre du ❤️ Er virkelig ingen grun for deg p gå ned i vekt. Du har en helt normal vekt og du er fortsatt i en fase hvor du vokser mye, med vokser så mener jeg p bli høyere ❤️❤️ Du er perfekt sånn som du er og trenger ikke endre på dette 👌🏼 Få time hos en ernæringsfysiolog og han/hun kan gi deg tips om hva du kan spise for å føle deg mer vell i egen kropp. Når det er sakt så vil jeg bare nevne at muskler veier mer en fett ❤️
  Heier på deg 😍

 • pingvin01 9 måneder siden #3

  Du kan alltids sjekke din BMI for beregnet svar på problemet ditt. Med din høyde og vekt, så har du en BMI på cirka 20,3 og det er nærmest perfekt! Ser ingen problem her!
  Brus hjelper teknisk sett ingen med helsa, men det er greit å unne seg litt godt en gang i blant, så det går bra ;)

 • 123123123 8 måneder siden #4

  Tusen takk alle sammen, setter stor pris på at der støtter meg💕❤️❤️❤️❤️

 • gledesspreder1 8 måneder siden #5

  Ta det fra en som har slitt i 3 år med spiseforstyrrelse, dersom du vil trene for å gå ned i vekt MÅ du gjøre det for deg selv!! Aldri for noen andre eller for å føle at du må oppnå noe! Seriøst, unner ingen spiseforstyrrelser, man sliter med det for resten av livet og det er utrolig vanskelig å håndtere.
  I tillegg er vekta di helt normal og sunn, så pass på dersom du velger å trene.
  Ønsker deg lykke til <3 <3 <3

 • Anon-no 4 måneder siden #6

  Hei.

  Så lenge du fungerer normalt med dagligdagse ting er det ingen grunn til å bekymre seg! Jeg anbefaler INGEN å sulte seg selv! Det skader selvsagt ikke å spise sunt og balansert(altså ikke bare grønnsaker og fisk), men husk at det er viktigst hva du spiser mellom nyttår og jul ikke det du spiser mellom jul og nyttår. Mao det er ok å kose seg så lenge man ikke kun spiser godteri. Og om man vil gjøre noe for speilbildet sitt er det mye bedre å trene enn å sulte seg. Man skal ikke føle seg tvunget til å trene, men motivasjonen skal komme mere innenifra. Det går også ann a trene og ha det gøy samtidig. Jeg feks klatrer. Jeg klatrer fordi det er gøy ikke fordi det er trening. Av de talla du sa nå er du nok langt fra tjukk, men det er sunt å trene litt.

 • Normal 4 måneder siden #7

  Assa for det første du trenger abslutt ikke å slanke deg. Du er normal vektig ikke stress.

  - men en ting jeg gjør når jeg vil gå ned i vekt er å drikke vann ( med sitron juice ) siden det hjelper med å stramme magen ( har jeg hørt, men jeg ser resultater).
  - så pleier jeg å drikke masse vann.
  - trene 2 ganger i uken.
  - når du skal spise middag ta en mindre tallerken så tar du en mindre porsjon.

  Håper det hjalp, du garra nydelig som du er nå❤️