ForumEr jeg bra nok? / Hva gjer meg retten til å kalle meg norsk?
 • Hva gjer meg retten til å kalle meg norsk?

  Startet av Marlil1  2 år siden

  Jeg har i det siste sett mye om ny nazisme og rasister, dei sprer mye hat om folk som ikke har lang slekt i Norge og ting som at kongen ikke er norsk på grunn av at han er dansk i genene. Jeg e norsk, men ble adoptert fra Kina da jeg var 1 år og har ikke trengt mye på det, men i det siste har mangen hat kommentaren som: om du ikke ble født i Norge kan du komme deg ut av lande! Vert mye rundt på nett, Jeg har ikke fått disse hat kommentarene på meg direkte, men dette får meg til å føle at jeg ikke er ein del av Norge og at jeg ikke har lov til å kalle meg norsk. At jeg ikke er norsk eller kinesisk at jeg er Jeg har i det siste sett mye om ny nazisme og rasister, dei sprer mye hat om folk som ikke har lang slekt i Norge og ting som at kongen ikke er norsk på grunn av at han er dansk i genene. Jeg e norsk, men ble adoptert fra Kina da jeg var 1 år og har ikke trengt mye på det, men i det siste har mangen hat kommentaren som: om du ikke ble født i Norge kan du komme deg ut av lande! Vert mye rundt på nett, Jeg har ikke fått disse hat komentarene på meg direkte, men dette får meg til å føle at jeg ikke er ein del av Norge og at jeg ikke har lov til å kalle meg norsk. At jeg ikke er norsk eller kinesisk at jeg er ingenting...

 • Refleksjonshjørnet 2 år siden #1

  Du har retten til å kalle deg hva enn du vil og du er hva enn du vil. Hvis du bor i Norge og føler deg som en nordmann, ja da er du det. Man trenger ikke en lang jevn slekt som er 100% Norsk, eller en Norsk etnisitet for at du kan kalle deg Norsk.
  Mange folk i Norge er så stolte av det at vi er et så rikt og sivilisert land. Det gjør kanskje også at de blir litt for stolte av å være Norsk. Noen folk i Norge med Norsk etnisitet drar ofte ned folk som har en annen etnisitet for å ''heve'' den Norske etnisiteten.
  Fokuser på deg selv og hvem du vil være. Ikke la noen stolte Norske folk ekskludere deg for noe så ubetydelig som etnisitet.