ForumEr jeg bra nok? / Hva er galt med meg
 • Hva er galt med meg

  Startet av Hva er galt med meg  2 år siden

  Jente 15
  Jeg vet at det er noe galt med meg, men jeg vet ikke hva. Jeg begynte hos psykolog nylig, fordi at jeg har selvmordstanker. Jeg tror kanskje jeg kan ha Autisme, fordi at jeg passer til alle symptomene, og når jeg leste om hvordan autisme er hos jenter så var det som en beskrivelse av meg. Men jeg vet ikke om jeg bør si noe om det, eller om jeg heller bør vente i tilfelle psykologen min tror det. Siden om jeg sier at jeg tror jeg har autisme, men ikke har det så vil deg bare være mye bortkasta tid. Men om jeg har autisme så ønsker jeg ikke å vente flere år på å få hjelp med det, sånn som med selvmordstankene mine som jeg ventet 4 år på å fortelle til noen.
  Takk for svar.

 • Person:) 2 år siden #1

  Jeg synes du burde si ifra så fort som mulig!! Det er bedre og bruke litt tid på og finne ut om du har det enn og vente lenge uten og få hjelp.
  Det kan hjelpe så enormt mye og få hjelp!!!

 • This ride is a journey 2 ett år siden #2

  Vil gjerne legge til at selvmordstanker er ikke noe galt med deg. Det er noe galt som SKJER MED DEG. Samme med autisme, det gjør at livet blir tøffere å gå igjennom, men det er ikke en FEIL. En forstår så klart hva du mener, men det er viktig at du husker forskjellen på noe som feiler deg og noe tungt/feil du må bære med deg.

  Håper at dette ga mening, og at psykologen din hjelper <3