ForumEr jeg bra nok? / HJELP MEG! :((
 • HJELP MEG! :((

  Startet av   ett år siden

  Jeg er en jente på 11år. Jeg føler alltid om jeg prøver på noe feiler jeg.. Jeg klarer ikke og gjøre noe riktig! Jeg har alltid selvmords følelsen når jeg kommer hjem.. Jeg tørr ikke og si noe til mamma eller pappa!

  Jeg har hatt spiseproblemer før.. Men jeg har snakket med helsesøster om det.. Hun hjalp meg men jeg føler meg fortsatt ikke god nok!

  Jeg er veldig følsom og gråter hver dag.. Jeg er veldig trist og det går utover humøret.. Men jeg prøver og skjule det.. Jeg blir mobbet, utestengt og baksnakket av jentene og jeg blir slått av guttene..

  Jeg trenger hjelp/råd! Kan noen hjelpe meg?!

 • Kristine29 ett år siden #1

  Snakk med Helsesøster om det!

 • 2Anonym2 ett år siden #2

  Det samme har skjedd med meg og hvis du bare blåser i det alle andre mener er du MER EN BRA NOK❤️❤️

 • Smurfeline ett år siden #3

  Jeg har selv gjort den tabben med selvskading og skult det for alle, når de runt meg fant det ut gikk de fra meg spesielt vennene mine, men når min storebror fant det ut fikk jeg god hjelp, ja var lit øy skuffet i starten men fått veldig god hjelp av han etter på ettersom jeg ikke har noen andre i min familie å snakke med, lykke til og håper du finner ut av det 😊

 • Queen1 11 måneder siden #4

  Selvmord kan være et forslag som demrer for deg i perioder av livet, men hold ut! Dør du mister verden den ene deg som den aldri kan få tilbake!! DU er viktig. DU er en av de få menneskene i verden som føler deg sånn. Som betyr at du også har kraften til å hjelpe andre! Mister verden deg er det 1 mindre av de. Gå til en lærer eller en helsesøster. Men aller viktigst! Si det til foreldrene dine, de kan hjelpe deg mer enn du tror og vil alltid være der for deg! Stol på deg selv! Dette kommer du deg gjennom!!! Du har vår støtte❤️