ForumEr jeg bra nok? / Hjelp
 • Hjelp

  Startet av 150806  ett år siden

  Foreldrene mine tar meg til legen snart for å finne ut hvorfor jeg alltid har vondt i hodet. Da må jeg ta mange blodprøver. De vet ikke at jeg kutter meg. Foreldrene mine kan ikke finne det ut. Hva skal jeg gjøre?

 • Darkness ett år siden #1

  Hei, det er trist å høre at du kutter deg. Jeg vil først og fremst at du snakker med noen om hvordan du føler deg, og snakker om de tankene du har. Der kan være svært tungt å går under å bære på disse selv, og det er det beste for deg at du sier ifra så det kan bli bedre. Er det noen voksne du stoler på? Kanskje du kan dra til helsesøster? Du kan også snakke med legen din om dette. Om du er redd for at foreldrene dine skal finne det ut så kan du spørre om de kan la vær å si ifra, også fortelle det. Værsåsnill, det er det beste for deg.

  Angående blodprøvene så er det egentlig bare å si at du ikke vil de skal være med inn. Si at du synes at det er ekkelt at de er der og der på eln. At du blir ukomfortabel med så mange når du skal ta en blodprøve. De hat nok ikke noe plikt til å bli med deg inn for å ta en blodprøve, så det skal gå fint.

  Og værsåsnill å ta til deg de rådene jeg ga deg i første avsnittet. Dette klarer du, jeg heier på deg. Håper du finner ut av det❤️