ForumEr jeg bra nok? / Hater meg selv, feit, selvmord
 • Hater meg selv, feit, selvmord

  Startet av Feit jente  10 dager siden

  Hei!
  Jeg er en jente på 14 år som sliter med det her med selvtillit. Jeg hater meg selv så UTROLIG MYE!! Du aner ikke!! Jeg er så utrolig feit! Jeg er 158 cm høy og veier 50 kg! Det er alt for mye! Jeg føler at når jeg går på skolen så er vennene mine bare med meg siden de vil at de skal føle seg tynne og bra nok. De også har laget mange vitser om at jeg er «stygg» og «feit», men de bare ler og sier «neida! Du er ikke det!». Men jeg vet at de egentlig mener det. Jeg vil virkelig dø, jeg griner nesten hver natt, og orker ikke mer av dette feite livet mitt!
  Hilsen Feit jente

 • NorskPotet 3 dager siden #1

  Hei :)
  Skjønner godt hva du mener. Jeg er 190 og veier 110kg, men hvis kg viser ikke hvor ''feit'' du er. 50 kg er ikke mye i det hele tatt. Jeg vil ikke si meg som feit, men muskler veier mye. Du sier nok nå at du ikke er sterk, men du klarer jo å holde 50 kg i lufter hele tiden.
  Du er alltid perfekt. Det er ingen som er perfekt.
  Jeg hadde også slike problemer med at jeg tenkte at jeg ikke så helle bra ut. En ting jeg ikke har sagt til noen er at jeg har faktisk hatt et tau rundt halsen. Sangen ''Neon Gravestone'' reddet meg, Den sagen spilte mens jeg skulle til å forlate jorden. Jeg er stolt over hvordan jeg ser ut. Ja, jeg er usikker av og til, men det er de negative tankene som prøver å ta over meg som ikke klarte å få meg til å fullføre med tauet rundt halsen.

  Grunnen til at folk mobber er på grunn av at de ikke har det bra selv. Så når de ser deg ikke har det bra føler de seg bedre. Så neste gang de erter deg eller mobber deg så tenk at de har det ikke bra og at de må ikke påvirke deg. Hvis de ikke klarer å gjøre deg trist så gjør de det heller på noen andre.

  Håper jeg var litt til hjelp hvis ikke så ring Mental Helse på 116 123 eller Politiet på 02800 eller 112.

  Hilsen feit/tung gutt :)