ForumEr jeg bra nok? / Hater meg selv, feit, selvmord
 • Hater meg selv, feit, selvmord

  Startet av Feit jente  ett år siden

  Hei!
  Jeg er en jente på 14 år som sliter med det her med selvtillit. Jeg hater meg selv så UTROLIG MYE!! Du aner ikke!! Jeg er så utrolig feit! Jeg er 158 cm høy og veier 50 kg! Det er alt for mye! Jeg føler at når jeg går på skolen så er vennene mine bare med meg siden de vil at de skal føle seg tynne og bra nok. De også har laget mange vitser om at jeg er «stygg» og «feit», men de bare ler og sier «neida! Du er ikke det!». Men jeg vet at de egentlig mener det. Jeg vil virkelig dø, jeg griner nesten hver natt, og orker ikke mer av dette feite livet mitt!
  Hilsen Feit jente

 • NorskPotet ett år siden #1

  Hei :)
  Skjønner godt hva du mener. Jeg er 190 og veier 110kg, men hvis kg viser ikke hvor ''feit'' du er. 50 kg er ikke mye i det hele tatt. Jeg vil ikke si meg som feit, men muskler veier mye. Du sier nok nå at du ikke er sterk, men du klarer jo å holde 50 kg i lufter hele tiden.
  Du er alltid perfekt. Det er ingen som er perfekt.
  Jeg hadde også slike problemer med at jeg tenkte at jeg ikke så helle bra ut. En ting jeg ikke har sagt til noen er at jeg har faktisk hatt et tau rundt halsen. Sangen ''Neon Gravestone'' reddet meg, Den sagen spilte mens jeg skulle til å forlate jorden. Jeg er stolt over hvordan jeg ser ut. Ja, jeg er usikker av og til, men det er de negative tankene som prøver å ta over meg som ikke klarte å få meg til å fullføre med tauet rundt halsen.

  Grunnen til at folk mobber er på grunn av at de ikke har det bra selv. Så når de ser deg ikke har det bra føler de seg bedre. Så neste gang de erter deg eller mobber deg så tenk at de har det ikke bra og at de må ikke påvirke deg. Hvis de ikke klarer å gjøre deg trist så gjør de det heller på noen andre.

  Håper jeg var litt til hjelp hvis ikke så ring Mental Helse på 116 123 eller Politiet på 02800 eller 112.

  Hilsen feit/tung gutt :)

 • Azalea ett år siden #2

  Hei. :) Jeg skjønner hvordan du har det, og jeg vet ikke om denne kommentaren vil hjelpe deg eller ikke. Det første jeg tenkte på når jeg leste dette var at du ikke er feit. Du er ikke overvektig i det hele tatt! <3

  Jeg vil minne deg på at du er fantastisk, unik og god nok akkurat som du er. Og det er ikke bare noe jeg sier for å få deg til å bli i godt humør for det er det absolutt ikke. Som jeg sa i stad, 50 kg ikke mye. Men husk at vekten bare er et tall. Disse tallene du ser når du står på vekten viser ikke hvor verdifull du er eller hvor godt du blir likt blant folk.

  Jeg får vondt av å tenke på hvor vanskelig du har det akkurat nå. Jeg vet at du ønsker å gi opp, og at det gjør så vondt at du ikke orker mer. Jeg vet at du hater deg selv, og jeg vet hvor hardt og slitsomt det er. Jeg vet at du tror det ikke finnes noen løsning. Du er ikke alene. Jeg er klar over at jeg ikke vet nøyaktig hvordan du har det, men husk at livet er mye lengre! Det vil være noen dårlige dager, dårlige tider, tider hvor du vil gi opp og ikke finner håp i noen ting. Jeg lover deg at det vil bli bedre. Fokuser på de som er glad i deg og de du er glad i. Gjør ting du liker å gjøre, å unngå å tenke negativt om deg selv. Jeg vet, det er nesten helt umulig men det vil hjelpe deg ekstremt mye!

  Jeg anbefaler deg å snakke med noen om dette. Kanskje helsesøster eller bare en venn? Ikke hold dette inni deg, for det gjør bare vondt. ): Det vil bli lettere når du får sagt det ut.

  Det blir bedre. Ikke gi opp, du er sterk! Det som hjalp meg veldig mye var å sette meg et mål. Kanskje målet som passer deg er å si en positiv ting om deg selv hver dag, stoppe å tenke negativt om deg selv når du først starter minst en gang om dagen, si takk og ta imot komplimenter? Det er utrolig vanskelig, men du må ville det selv. "Men jeg fortjener ikke det. Jeg fortjener det vonde.", det er ikke sant. Du fortjener å smile, du fortjener å ha det bra. Sett tid til deg selv og gjør ting du elsker.

  Jeg håper virkelig du en dag vil finne en grunn til å leve, og at du en dag vil være takknemlig for å leve. Det er utrolig mange der ute som er glad i deg for akkurat den du er. Du har et helt liv foran deg, der du vil møte mange mennesker (7 millioner på jorden!). Det er umulig å bli elsket av alle, men du er verdt å elske. Ingen er perfekte, men du er god nok akkurat som du er. La det synke inn i deg.

 • StyggMislykkaFeitOvervektigSlem 4 måneder siden #3

  Du, jeg er 157 cm og veier 48 kg. Jeg føler meg også dritfeit og stygg og jeg har selvmordstanker. MEN DU ER PERFEKT AKKURAT SOM DU ER! OG HUSK:Muskler veier mer enn fett!❤