ForumEr jeg bra nok? / Glow up
 • Glow up

  Startet av Jenta05  ett år siden

  Hei. Jeg er en jente på 13 år som begynner på ungdomsskolen til høsten, ig derfor har jeg lyst å gjøre en stor forandring på en del. dette er noe jeg føler meg komfortabel med, noe jeg vil. Syns dere dette blir feil? Hva tenker dere?

  HVORFOR:
  FRAM TIL 5. KLASSE gikk jeg på en skole som er ganske forferdelig, alle baksnakker og mobber hverandre, og jeg ble mobbet ganske mye.
  I 6. KLASSE flytta jeg og dermed bytta skole, noe jeg i etterkant er veldig fornøyd med. Der fikk jeg nye venner og alt var ganske greit, men jeg var ikke den mest populære her heller, en del av guttene på trinnet var ikke så glade i meg.
  I 7. KLASSE Dempet dette seg, guttene roet seg ned, enten prøvde de å være vennlige, eller så holdt de seg bare unna. Jeg stressa litt, for jeg skal begynne på ungdomsskolen der en del av vennene mine ikke skal, men jeg har også mange venner der jeg starter nå.
  TIL UNGDOMSSKOLEN vil jeg gjøre en stor forandring. Jeg skal bli en IT-jente. (forskjellen på IT-jente og mean girl er at IT-jenter bare er populære pga. Stil og snillhet, mean girls er populære fordi alle er redde for dem. Sån skal jeg ikke bli.)

  KORTVERSJON:
  Før jeg flytta i 5. ble jeg mobba av guttene på trinnet. Når jeg bytta skole i 6. var det fortsatt noen gutter som mislikte meg. I 7 har dette minsket, men jeg vil gjøre en forandring for å hindre dette. Dette er mit eget valg, og ikke npe jeg føler meg presset til. Jeg vil bli en IT-jente.

  FORANDRINGEN:
  Målet er at jeg skal bli mer ungdomlig. Jeg skal slutte å gå i bare pastellfarger, noe som får meg til å se ut som en 4 åring. Jeg skal gå mere i hvit og sort, og blande inn litt farger, såklart, men ikke for mye. Jeg skal ha et par hvite verdagssko, helst converse eller vans. Jeg skal lære meg å flette meg bakfra, og kjøpe min egen sminke. Jeg skal ha en ny sekk, lyseblå. Og den skal ha en rosa og en hvit dusk på. Jrg skal ha en fargepalett blant alle tingene mine, det blir rosegold, gull og hvit. Jeg vil kjøpe mere smykker i ekte gulk/diamanter, Og jeg skal begynne å kjøpe/ønske meg mere merkeklær. Jeg har allerede gått gjennom instagram profilen min, og har gitt den en ny start. Dette har jeg snakket med mamma om, hun er helt med på dette med pastellfarger, og jeg trenger en ny sekk uansett. Og jeg skal selvfølgelig ikke ha alt på en gang, men dette er mit ønske om det fulle resultatet.
  Hva tenker dere? Setter pris på alle svar, kritikk og egne meninger, komplimenter og støtte.
  ~jenta deres 05. <3

 • Soff_e ett år siden #1

  Hver deg selv fult og helt. Det er ikke så kult å være «populær» som du tror.
  Vær deg selv. Du trenger ikke å betale tusenvis av kroner på å inponere noen. Det er mange mennesker på ungsdomskolen. Du finner nok din egen gruppe hvor du kan slappe av og være deg selv, enn å stresse i tre år, med å være god nok, og ikke føle seg bra nok. Jeg ville heller bare vært meg selv. Du virker jo som en kjempe kul jente;) Og hvis noen sier at du ser ut som en uteligger, så kan du jo ha noen å si tilbake som du har funnet på forhånd, eller bare heve deg over det. Det er noe galt med dem som sier sånt ikke deg!
  Håper jeg kunne hjelpe. Masse lykke til. Heier på deg. Heia!!

 • Jenta05 ett år siden #2

  Oj... nå tror jeg du missforsto litt😅 jeg gjør dette for min egen del, assa😅. Jeg føler meg ikke presset eller noe, men jeg vil bare gjøre litt forandring til det bedre😊 men takk for åpenhet, setter pris på det😁 jeg skal jo selvfølgerlig ikke endre noe av personligheten min, jeg skal bare bli litt bedre på å ikke bry meg/være snillere mot de guttene og å se litt mer ungdommlig ut😅 som sagt, vil jeg ikke bli en mean-girl😅 men dette er noe jeg har lengtet etter lenge...

 • Jente07 ett år siden #3

  Hey!! Hvis det er dette som får deg til å føle deg bra syns jeg du kan kjøpe alle de tingene du ønsker deg, men bare husk å vær deg selv!😘-du er mer enn bra nok! Jeg skjønner at du vil gjøre litt forandringer når du begynner på ungdomsskolen😊Glad for at du velger å ville være en IT-jente!🤞 Håper du klarer å få oppfylt ønskene dine! Lykke til!❤️
  ~jente07~ GIRL POWER!💪

 • næmmen ett år siden #4

  Omg du er literally akkurat som jeg var hahahha. Jeg byttet også skole i 6. klasse og jeg fikk en glow up i 8. klasse haha. Jeg går i 10. klasse nå, og jeg er ikke spesielt like fordi jeg er rar (meg selv) men jeg har en liten kompis gjeng som er veldig koselig. Noe som skjer rundt 6-8 er drama. HOLD DEG UNNAAA. Det sparer livet ditt når du begynner i 9-10. Jeg er så glad for at du velger å gå for pastellfarger og være litt deg selv i stedet for den mørke blåe abercrombie & fitch hette genseren. Selv så går jeg for en stil som får meg til å se yngre ut en lillesøstra mi (Hun er 11) Det høres kanskje rart ut, men jeg går liksom i oversized klær og tar klistremerker på fjeset. Lykke til meg glow uppen!!

 • gledesspreder1 ett år siden #5

  Synes det høres kjempefint ut og helt naturlig at du vil bli mer ungdommelig, men ikke fokuser på å bli it-girl. For de aller færreste er en it girl og at blir man så skuffa og føler at det er noe feil med seg selv dersom man ikke oppnår målet.
  LOVE URSELF! UR AMAZING!

 • Jenta05 ett år siden #6

  hei dere :)))

  ville bare si tusen takk <333

  jeg har reist meg så utrolig mye, bare fra hvor jeg var for et par måneder siden, og jeg kunne ikke ha gjort det uten dere <333 tusen takk, dere fantastiske folk <3 jeg kommer nok ikke til å være her like mye, men som alle ander, er jeg ikke perfekt, så vi ses nokk etter hvert :))) <3

  DERE ER ALLE FANTASTISKE!!! :))) <333

 • AnonymHjelpe ett år siden #7

  Jeg er gutt og er i en såkalt popular bubble jeg ble nylig kastet ut av gjengen og da bestemte jeg meg for og bare være meg selv og jeg elsket det jeg fikk riktige venner og alt ble mye bedre etter det vær deg selv ikke gjør noe for og imponer men gjerne kjøp det du trenger men hadde jeg vært deg hadde jeg spart opp penger

 • Jenta05 ett år siden #8

  AnonymHjelpe;
  Wow! Det er jo personlighets- glow up da :))
  Håper du har det superbra med de nye vennene dine, grattis med suksess ❤

  ^ that's how you do it folks :))

  -jeg har funnet litt ut at det har mere å gjøre med hvor dere setter dere selv faktisk, det er sånn;
  Hvis du setter deg selv like høyt som de andre, f.eks de populære, er det mye lettere å komme dit :D

  -reach for the top, babes 😘

 • Jente`07 9 måneder siden #9

  Okey. Jeg skjønner at du gjerne vil bli litt mere ”ungdommelig”. Men bare husk at du kan kjøpe så mange fine og dyre ting som du bare vil. Men du kan ikke kjøpe gode venner😘

 • J12haha 7 måneder siden #10

  Hei! Jeg er 12 år og er 07. Jeg har brukt sminke siden jeg var 2 år og jeg er veldig god i sminke. Det begynner å bli veldig uvant å se meg selv uten. Noen ganger når jeg ikke orker å bruke sminke så bare går jeg bare med løsvipper. Jeg går i 6. Klasse og alle guttene er ekle og rare og barnslige. Jeg pleier som oftest å være sammen med gutter som er 15,16,17 år. Mange sier jeg er veldig spesiell som liker eldre gutter. Idag i 6 klasse der jeg er fra så liker vi å se eldre ut en det vi gjør. Er det sånn dere var da dere gikk på barneskolen? Skal snart til neil salongen. Bye!

 • freyahaley 7 måneder siden #11

  Å være populær betyr ingenting. Alle mennesker er like verdt. Eks: den "nerdete gutten" som skriver med PC er like mye verdt som den mest populære jenta på ungdomstrinnet. Jeg syntes det er bra med "glow up", så lenge du gjør dette for deg, og ikke at andre skal like deg. Vær deg selv! men det er ikke alle som vet helt hvem de er. så et bedre råd er å finne ut og utforsk deg selv. Hva liker jeg? Hva er verdiene mine? Hva står jeg for? Mange ungdommer vet ikke alltid svaret på disse spørsålene, og det er okay!
  Lykke til!