ForumEr jeg bra nok? / For høy?
 • For høy?

  Startet av anonymjentesomtrengersvar  3 år siden

  Hei.

  Jeg er en jente som er 1.74 (14 snart 15 år). Og jeg hater det. Føler meg altfor høy. Kjæresten min er 1.80, men nå vi kysset så virker det som om vi er like høye. Har kjempe lav selvtillit. Hva skal jeg gjøre?

 • ja.du.kan 3 år siden #1

  Hvorfor ha dårlig selvtillit fordi du er for høy? Alle er heldigvis skapt ulike. Jeg er 1.60 (14år), men har venner som er året yngre men allerede er 1.75. Alle er forskjellige, og det må man respektere.

  Jeg er sikker på at du er et nydelig menneske! Smil :)

 • MiaMaria200 3 år siden #2

  Du må være stolt at du er høy, det er mye positivt med å være høy. Jeg er 1.75 og er 14 snart 15, og kjæresten min er 1.85, så det er ca omtrent det samme som du sier. Men jeg prøver å bare være positiv med høyden min :)

  Du er sikkert helt perfekt og det er jeg 100% sikker på stå på <3

 • LunaLi 3 år siden #3

  jeg er 1.77 høy jente så slapp av du er normal ;) du er perfekt sånn du er <3 det er bare å akseptere det <3 jeg har en kjæreste som er 1.65 (som er gutt) høyde spiller ingen rolle <3

 • Absolutt Ingenting 3 år siden #4

  Jeg er en jente på 17 år, og er 1.58... Skulle gjerne ønske jeg var litt høyere, jeg, da... Men du! Alle får den kroppen de skal ha, ikke sant? ... Og det er ikke så mye å gjøre med det... Vi får bare prøve å være fornøyde som vi er. Høyden har jo absolutt ingenting å si! Vær fornøyd!

  ...Selvtilliten din er det verre med... Er det sånn at du har lav selvtillit fordi du er høy, eller er det andre grunner til det også? Uansett, er selvtillit noe av det viktigste man kan ha, så jeg tenker det er en god investering å jobbe litt med den...

  Du er flott som du er! Vær glad i deg selv, og tenk på alt det du kan og vet, som ingen andre kan eller vet! (Kanskje du ikke finner noe med en gang, men jeg er sikker på at det er noe der. )

  Lykke til. <3 <3 <3

 • anonymjentesomtrengersvar 3 år siden #5

  Tusen takk dere❤ Der betyr utrolig mye❤

 • Jente.13 ett år siden #6

  Hvet ikke om det er noe trøst. Men jeg er 12. Snart 13 og er 1.85. men jeg greier det fortsatt. Det med høyde kommer til å vie seg ut i løpet av livet. Det er Mangen høye der ute i verden. Du må bare prøve å se det positive. Alle ser opp til deg 🤣

 • Jente.13 8 måneder siden #7

  Jeg er 13 år og 185. Men det har ikke begynt å plage meg før nå, når jeg vil finne drømmegutten