ForumEr jeg bra nok? / For feit
 • For feit

  Startet av Jente.13  ett år siden

  Hei, jeg har et problem med at jeg fler meg feit. Blir irritert av alle som klager på at de veier 50 kg eller mindre. Jeg er nettop fylt 13 år, er 186 cm høy og veier 140 kg, nå har jeg problemer med stoffskifte SOG bør jeg veier mer en jeg egt skulle (pga medisin) så vist jeg treller fra de ca 90kg. Føler det første folk tenker når de ser meg er at jeg er feit, jeg spiser Sundt og trener 3-4 ganger i uken. Så skjønner ikke hvorfor jeg veier så mye. Spiser nesten ikke godteri(spiser heller ting som tørket frukt/bær) og jeg er halvveis vegetarianer, spiser bare kylling og fisk. Lurte på om noen viste hvordan jeg kan gå ned ca 30 kg? Takk :/

  Mvh: stygg feit jente

 • Miis123 ett år siden #1

  En ting vekt betyr ingen ting! Det er ikkje om korleis du ser ut som former kven du er, det er utratrålinga, det folk e på utkjikk etter er dei som etr Snille og tek vare på kvarandre!

 • embla123 ett år siden #2

  Jeg føler akkurat det samme, og vennene mine forteller meg hvor selvsikker jeg er men jeg føler meg egentlig ikke selvsikker. Du må ikke tenke at du er «feit» for ingen er like. Alle er spesielle på sin måte, når jeg ser på meg selv så tenker jeg at jeg hater det jeg ser. Men jeg tenker også at dette er meg, og hvis folk ikke liker meg så er det dumt for dem! Du skal ikke tenke på hva folk syntes om deg, du skal tenke på hva DU syntes om deg selv. Nå som jeg ser på meg selv så tenker jeg på det jeg ser i øynene mine, ikke resten fordi da kommer man til slutt til å bli gal av å tenke på kroppspress. Jeg er snart 14 år og veier 93 kg, men det er 93 kg med snillhet, godhet, morsomhet og mye, mye mer! Så tenk at de 140 kg du veier er godhet, snillhet, morsomhet og mye, mye mer! Og hvis du får noen kommentarer på hvordan du ser ut så kan du si: dette er meg og hvis du ikke liker meg så kan du bare ikke bry deg!
  Mvh selvsikker jente på 13-14 år

 • ylviza ett år siden #3

  vekten din betyr ingenting det som betyr noe er inni deg hvordan du er mot andre ikke motsatt og selv om jeg ikke har møtt deg føler jeg at du er en snill person og det er det viktigste. Og du ikke bry deg noen ganger sier folk stygge ting fordi de har det vondt inni seg, og må få det ut sånn at de føler seg bedre hvis du lar deg knekke så ikke bry deg gjør hva du vil og etter hvert hvis du tenker på dennemåten så vil du kjenne at den kiloen du har på skulderen letter som en fugl med vinger
  (men det har jo alle da)
  Mvh: jente 10

 • Azalea ett år siden #4

  Det er så trist å høre at du føler deg stygg og feit. Jeg vil bare minne deg på at du er god nok akkurat som du er! Vekten din har ingenting å si, det er jo bare noen tall. De tallene har ingenting å si om hvor god nok du er og om du er verdifull eller ikke. Du må ikke la vekten, evt. kommentarene, blikkene eller andres tanker få bestemme hvem du er og humøret ditt. Jeg skjønner jo hvorfor du føler det slik, og du er absolutt ikke alene! Men du må huske at du er fantastisk og unik på din måte, og jeg synes du ikke burde fokusere på vekten din eller hva du tror andre tenker om deg. Jeg vet ikke om du snakker med noen eller får hjelp fra en voksen, men det kan jo være lurt å få snakket med noen om dette. Kanskje helsesøster eller fastlege? Jeg tror nok de har noen gode tips til hvordan man kan gå ned i vekt på en trygg måte. Igjen, du er god nok som du er så ikke heng deg fast i vekten din.