ForumEr jeg bra nok? / For feit?
 • For feit?

  Startet av Halloiluken  ett år siden

  Jeg er 160 cm høy og veier 70kg (13 år)... :(
  Jeg trener 5 timer i uka og vil si jeg har et ok kosthold
  Alle andre veier liksom 15 kg under meg
  Er jeg for feit? :(

 • LilleHjelper ett år siden #1

  Hei, jeg ville ikke sagt du er feit, men heller litt overvektig. Prøv å drikk mer vann og ikke spis til du er mett så reduserer du magen ved å ikke utvide den. Prøv å unngå potetgull og ikke slutt å spis godteri, men bytt det heller ut. Lykke til, stå på. Viljestyrke gir resultater!

 • Anonymbruker! ett år siden #2

  Utrolig kjigpt å lese at du har det så vanskelig som du har det. Ofte så kan det hjelpe å snakke med noen, kanskje det er noen du ikke kjenner i det hele tatt. Da har ikke de muligheten til å dømme deg på samme måte. Å ta livet sitt er ikke den rette løsningen, det kan jeg love deg! Du legger bare all smerten over på slle andre. Tenk deg hva moren og faren din føler! De er jo kjempe glad i barnet sitt og ønsker kun det beste for den. Jeg får nok ikke hjulpet deg ut av situasjonen du er i, men jeg kan komme med tips og råd. Isteden for å drive med selvskading kunne jo en løsning vært å foreksempel skrive ned hva du tenker og føler. Da vil det bare være du som kan lese det og du kan skrive akkurat hva du vil. Har du snakket mye med psykolog eller en voksen du stoler veldig på? Du burde søke hjelp så fort som mulig for å hjelpe deg ut av den onde sirkelen du har havnet opp i. Du må vite at du er ikke alene om å ha det vondt. Vet at det jeg sier kanskje ikke har så mye for deg å si, og hjelper kanskje ikke så mye, men vil gjerne hjelpe deg til å få det så godt som du fortjener å ha det! Fordi du er bra kok som du er. Ingen har rett til æ fortelle deg noe annet! Du er like mye verdt som alle andre, du fortjener like mye respekt, kjærlighet og omsorg. Håper at noe av dette var til hjelp! Om du virkelig er bestemt på å få den hjelpen du fortjener så kan du klare deg ute av denne situasjonen. Du må ha tålmodighet for det kan ta tid! Masse lykke til❤️

 • leomessi ett år siden #3

  Nei! Ofc ikke. Alle i den alderen er i forskjellig størrelser og fasonger :)

 • heiiiii ett år siden #4

  Selfølgelig ikke! Jeg er 13 (05'er) og er 178 cm høy og rundt samme vekt som deg. Alle personer har forskjellig høyde of vekt og det er normalt og vi forandrer oss siden vi er på en måte i utviklingsperioden. :)

 • Halloiluken ett år siden #5

  Tusen takk dere! Jeg har begynt å trene og har vokst litt så nå ligger jeg på 164 cm ca og 69 kilo!:) fortsatt overvektig da

 • Selv123 ett år siden #6

  Ikke gi opp med det dere virkelig vil klare! Det går bra man er pen som man er!

 • Ingeborga 11 måneder siden #7

  HEI, VERSÅSNILL! IKKE GJØR NOE! JEG ER LIKE GAMMEL VEIER LIKEMYE! JEG SPISER SUNT OG FODTERI BARE PÅ LØRDAGER. JEG ER EGENTLIG GANSKE TYNN. Og husk at muskler veier mer enn det!hvis du trener styrke f.eks. 5 timer i uka så er du HELT VANLIG STØRRELSE!

 • Ingeborga 11 måneder siden #8

  DU ER I K K E OVERVEKTIG!