ForumEr jeg bra nok? / Er jeg for tung?
 • Er jeg for tung?

  Startet av 4evergirl  4 måneder siden

  Jeg er 11 år snart 12, er 161 cm og veier 48,4 kg. Jeg har tatt en test og det står at jeg er normal, men det føles ikke sånn. Alle jentene i klassen min er tynne og spreke. De går på sport, løper kjapt og har det bra. Jeg føler jeg har stor mage og svære hofter. Det føles ubehagelig å gå med bikini/magetopp. Jeg føler meg overvektig. Er jeg det?? Er jeg for tung?

 • anonymjente12 3 måneder siden #1

  Ikke i det hele tatt. Alle er forskjellige, husk det. Og alle utvikler seg forskjellig. Det er normalt, og du er ikke overvektig i det hele tatt.

 • yoghurtmaskin 2 måneder siden #2

  Du er absolutt ikke stor, du er perfekt akkurat sånn som du er<3

 • problemer? én måned siden #3

  du er aldeles ikke tung. du er høy, og vekten din passer perfekt med høyden din. du føler kanskje selv du er tjukk. men tro meg, det er du nok ikke. og husk at hvis du har muskler/store hofter-rumpe eller pupper så tar det masse av vekta også.

  jeg vet ikke hvordan du ser ut. men husk, uansett hvordan du ser ut. så er kroppen din fin. det er bare sosialt akseptert at det er det tynne som er inn. men vet du hva? hvem søren bryr seg om at tynne er det fine? tjukk er også fint. strekkmerker, kviser, alt sånt. det er fint. bare fordi verden ikke ser det, og vil passe inn i normene så betyr det ikke at det ikke er fint.

  du er fin.