ForumEr jeg bra nok? / Er jeg for tung?
 • Er jeg for tung?

  Startet av 4evergirl  ett år siden

  Jeg er 11 år snart 12, er 161 cm og veier 48,4 kg. Jeg har tatt en test og det står at jeg er normal, men det føles ikke sånn. Alle jentene i klassen min er tynne og spreke. De går på sport, løper kjapt og har det bra. Jeg føler jeg har stor mage og svære hofter. Det føles ubehagelig å gå med bikini/magetopp. Jeg føler meg overvektig. Er jeg det?? Er jeg for tung?

 • anonymjente12 ett år siden #1

  Ikke i det hele tatt. Alle er forskjellige, husk det. Og alle utvikler seg forskjellig. Det er normalt, og du er ikke overvektig i det hele tatt.

 • yoghurtmaskin ett år siden #2

  Du er absolutt ikke stor, du er perfekt akkurat sånn som du er<3

 • problemer? ett år siden #3

  du er aldeles ikke tung. du er høy, og vekten din passer perfekt med høyden din. du føler kanskje selv du er tjukk. men tro meg, det er du nok ikke. og husk at hvis du har muskler/store hofter-rumpe eller pupper så tar det masse av vekta også.

  jeg vet ikke hvordan du ser ut. men husk, uansett hvordan du ser ut. så er kroppen din fin. det er bare sosialt akseptert at det er det tynne som er inn. men vet du hva? hvem søren bryr seg om at tynne er det fine? tjukk er også fint. strekkmerker, kviser, alt sånt. det er fint. bare fordi verden ikke ser det, og vil passe inn i normene så betyr det ikke at det ikke er fint.

  du er fin.

 • Blomst10 ett år siden #4

  Hei, jeg veier 55,5 og er bare 10 årig går i 5.klasse…. Ehh jeg var hos legen får å ta en kjekk om jeg er overvektig å jeg fikk svar…… jeg er overvektig. Det er to gutter i klassen min som fant opp en sang den handlet om at jeg er stor. Jeg blir liksom knust av det. Jeg blir jo også mobbet av tre gutter som sier at jeg er feit😢. Håper at noen vil svare så fortest som mulig på denne her🌹❤️

 • Ja.lsm ett år siden #5

  Jente du har en helt normal kropp

 • ♡♡♡♡♡♡♡ 3 måneder siden #6

  Åh! Hjertet mitt blir knust av å høre dette! Du er helt perfekt sånn som du er! Nå har jeg ikke sett deg, men uansett!! Trenger du noennå snakke med? Ung.no, alarmtelefonen fungerer godt. Ønsker deg alt godt! Hehe, jeg er litt overvektig også. Men vet du hva? Du må EIE det! Bare bær det selv!!