ForumEr jeg bra nok? / Er jeg feit?? PLEASE SVAR! Vær så snill!!!!
 • Er jeg feit?? PLEASE SVAR! Vær så snill!!!!

  Startet av Selv123  7 måneder siden

  Jeg og mamma var på shopping i dag ❤️ Vi så etter Sommer klær og en bikini! Men så var den EN dongeri kjole i sånt mykt stoff som bare var kjempe fin😘 men så er det det da at det er mamma klær altså til en mor med baby i magen... jg er feit men det såret meg veldig over at jeg måtte ha en kjole på mamma sia💔! Men er jeg feit for det om? Please hjelp meg! Er litt lei meg over dette nå.... er litt feit eller jeg har jo kanskje mage da og det er jo bra er d ikke? Er det bra og ha litt mage når man er syk og kaster opp? Og ikke får i seg noe næring?

 • Tusj 7 måneder siden #1

  Det er ikke slik at man er overvektig selv om man bruker kjoler som gravide bruker. Vi er alle født forskjellige, det vil si at det er ingen kropper som er like. Det viktigste er at du går i klær du er komfortabel i! Man kan ikke bedømme om en person er overvektig når man ikke vet kroppsvekt og høyde, men du er i en alder der kroppen forandrer seg. Jeg syns du skal gå i det du vil, og vær glad i deg selv og din egen kropp!
  Jeg vil på det sterkeste fraråde deg til å kaste opp med vilje, for det første etser det på tennene dine og for det andre er det farlig og det kan forårsake problemer i lange tider fremover. Spis det som er sunt, og unn deg noe godt i helgene. Ha en fin sommer på stranda!

 • Selv123 7 måneder siden #2

  Hvorfor er det ingen som svarer meg :-(😭 vær så snill

 • Selv123 7 måneder siden #3

  Det går bra bare slett begge de her ikke de lange men de her 2 der det sår Selv123

 • Selv123 7 måneder siden #4

  Takk❤️