ForumEr jeg bra nok? / Er jeg bra nok?eller skal jeg høre på de?
 • Er jeg bra nok?eller skal jeg høre på de?

  Startet av Hestererbest  2 år siden

  Jeg har blitt mobbet Fra3-5på barneskolen og i 7ble jeg nettmobbet og d var ganske alvorlig å nå på ungdomskolen8-10 blir jeg mobbet av medelever og LÆRERE OG ASSISTENTER de sier jeg ikke får til ting og at jeg burde følge med men jeg klarer IKKE DET og skolen har blitt ett helvete for min del blir rakket ned på hver dag av skolen altså nå snakker vi voksne LÆRERE jeg har en sykdom/skade som gjør ting for vanskerlig for meg jeg sliter bla med norsk og matte og matteassistenten er syykt slem hun tvinger oss til og ta tentamener i alle fag og de får jeg ikke karakterer på pga skaden min og jeg har ikke samme temaet som de i klassen engang!men alikevell må jeg ta tentamen..har de lov til å rakkke ned på meg hva bør jeg gjøre?

 • Ananas.pizza.ergoddis 2 år siden #1

  Jeg synes du burde snakke med noen du er glad i og noen du stoler på. Og så kan du jo snakke med de som gjør deg lei deg og forklare at du ikke synes det er greit.

 • Annanassen 2 år siden #2

  Lærere og assistenter skal ikke oppføre seg sånn! Det skal ikke elever heller, men lærere bør virkelig vite bedre. Snakk med foreldrene dine eller noen du stoler på!🙂