ForumEr jeg bra nok? / Er ikke bra nok for han
 • Er ikke bra nok for han

  Startet av sAnonym  ett år siden

  Jeg er SYKT forelsket i en gutt. Han er perfekt, sykt kjekk og har en perfekt kropp. Men det har ikke jeg. Jeg er redd for at jeg ikke er pen nok for han. Jeg er ikke overvektig men har jo litt ekstra fett på magen, dette gjør med SINNSYKT usikker på ALT. Jeg har for eksempel droppet masse klasse ting som har med bading å gjøre fordi jeg ikke tør å vise kroppen min. Jeg gruer meg også til ungdomsskolen siden alle har fine kropper og er tynne. Men ja, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

 • 150806 ett år siden #1

  Se på deg selv i speilet å si fem fine ting til deg selv hver dag. Og hver gang du går inn i samme rom som han sier du til deg selv at du er den peneste i rommet. Da får du høyere selvtillit.

 • Elsk deg selv! ett år siden #2

  Når og hvem sa at man måtte være tynn for å være pen? Jeg har aldri vært ordentlig tynn liksom, og jeg har jobbet hele livet med å godta meg selv for den jeg er. Jeg bader og jeg går med shorts selvom jeg er drit redd for det. Men jeg tar over de vonde tankene og gjør de tingene jeg egentlig ikke tør å gjøre. Da føler jeg meg selvsikker og sterk. Alle burde ha den følelsen. Og hvis du er usikker på om han gutten ikke liker deg eller ikke, så spør du han. Enten på meldinger hvis det er lettere eller ansikt til ansikt. Du kommer til å angre om du aldri spør han. Tenk hvis han liker også. Mange gutter holder det inni seg. Og tør ikke si noe. Akkurat som deg! Ikke vær redd for å snakke med han. Et tips er å bare bli med på de klasse greiene, bad og kos deg og ikke tenk på om det er noen drittunger som ikke akksepterer deg for den du er! Du er faen meg bra nok!! Hvis en tåpelig gutt ikke klarer å akkseptere deg for hvordan du ser ut, så må han faen meg gå å skaffe seg et liv ass.

 • Engutt ett år siden #3

  Hei!
  Du må huske på at utsende egentlig ikke er så viktig. Jeg er gutt og blir mye mer tiltrukket av personlighet. Utsende er ikke så viktig så egentlig. Det som i mitt syn gjør noen pene er sjarm, og de som sjarmerer meg er de som virker som kule mennesker og som er hyggelige!