ForumEr jeg bra nok? / Er det noe galt med meg? :-(
 • Er det noe galt med meg? :-(

  Startet av Selv123  ett år siden

  Jeg føler at ingen liker meg :-( sliter med dårlig selvtillit😭 har venner men så er det st jeg har KJEMPE lyst på en kjæreste❤️! Men vet jeg ikke får det :-( ! Jeg får meg alldrig en kjæreste :-( ingen gutter vil ha meg, føles ikke sånn ut værtfall💔! Jeg har ingen flat mage, pupper (har jo det men de er små) igså har jeg ingen rompe! Er det dette gutter er ute etter? Må en jente ha føst mage Store pupper og rompe? Grunnen st jeg lurer på dette er fordi jeg vet ikke om jeg veier for mye eller ikke tror jeg veier 64 kilo og er 145,4 cm😭 veier jeg for mye? Please svar meg. Jeg kan begynne og trene men har noe med kroppen som stopper meg, har operert ryggen og må være veldig forsiktig!

 • 150806 ett år siden #1

  Selvfølgelig er det noen som liker deg. Du er PEN! og du veier ikke for mye. Du kan trene 2-3 ganger i uken. Ikke slutt å spis godteri men bare spis det en gang i uken. Husk å få i deg nok næring. Spis 5 måltider om dagen. Frokost, lunsj, middag og to mellommåltid. Mellommåltidene kan fks. Være en brødskive eller en frukt. Ikke slutt å spise. Du er perfekt som du er.

 • J12haha ett år siden #2

  Du er perfekt som du er. Du er kan ta en BMI test der du skriver høyden din og vekten din så kommer opp resultatet om du er undervektig, normalvektig eller overvektig. Spis sunt og tren 2-3 ganger i uken å prøv å unngå godteri. Det er så klart noen gutter der ute som kommer til å like deg. Hilsen Jente på 13

 • Depressed123 7 måneder siden #3

  Jeg føler akkurat det samme som deg. Ingen vil ha meg. Har hatt noen episoder med gutter, men endte alltid opp med at jeg ble brukt for kroppen min. Nå Jar ikke jeg veldig bra kropp heller da, men likevel. Gutter bruker alt de kan få. Mitt tips til deg videre er å passe på hvem du omgås med og hvilke gutter du er rundt. Jeg har personlig lært at det absolutt viktigste med en gutt er at han er snill. Er han ikke det, er det bare å kaste han til helvette bort. Ikke bruk tiden din på sånne folk. Hvis gutten er snill og omtenksom med en smashing personlighet vil han ha deg, han vil elske deg og være der for deg. Uansett om du har former eller ei:)
  -jente 14