ForumEr jeg bra nok? / Er det greit å bruke sminke?
 • Er det greit å bruke sminke?

  Startet av Fjorten14  ett år siden

  Jeg er jente på fjorten. Jeg omgås med jenter, hvor de er veldig opptatt av å se fine ut og bruke fine klær. Men det jeg lurer på er om det ikke er dumt å bruke sminke i 9.klasse. Jeg har sett noen bruke det, men de fleste ikke. Hva tenker dere? Er det en fin alder eller brude man vente? Hva liker guttene, jenter med eller uten sminke?

 • I'm non binory✌ ett år siden #1

  Jeg tenker du kan velge helt selv om du vil bruke sminke eller ikke, jeg vet heller ikke hva guttene liker, men det finnes en person for alle. Om du har lyst til å begynne med sminke så synes jeg du burde gjøre det.

 • This ride is a journey 2 ett år siden #2

  Litt sent svar, men å bruke sminke eller ikke er helt opp til deg! Det som er viktig er at du husker hvordan du ser ut uten også. Hvis man bruker mye tid på utseende er det etterhvert lett å tenke "dette er bra... men hvordan kan jeg bli ENDA penere?" Sånn er det med det meste, når vi er flinke på noe og bryr oss om det prøver vi å bli enda flinkere, og utfordringer er som regel bra! Bare pass på at standarden din ikke blir for høy, så du får et urealistisk selvbilde som du ikke klarer å oppnå, eller du begynner å sammenligne deg selv for mye med venninnene dine
  Gjør hva du vil og ha det gøy!