ForumEr jeg bra nok? / Bruh, kroppspress
 • Bruh, kroppspress

  Startet av Problembarn.eringen.barn  10 måneder siden

  Ja, så har jeg vell litt former, altså rompe osv, men det trener jeg for, jeg har ikke noe flat mage, og lårene mine r også litt for store iforhold i\til hva jeg foretrekker, jeg er 12 år 165 høy og veier 55 kg..:( er det for mye? jeg kan ikke bade i sommer vist jeg ikke får ned den j**** vekta mi til 50. btw dette er helt grusomt, vist jeg spiser et måltid uten å trene så går jeg opp et kilo, eller et halvt kilo da..its the same!!!!!!!!!!!!! bruuuuuhhhhhh.
  jeg vurderer å spise myyye mindre, gå ned til 3 måltid om dagen, men det er vanskelig når man er glad i mat :/ please skriv i kommentarfeltet vist dere føler noe kroppspress...jeg føler meg litt alene siden alle i klassen er tynne.

 • problemer? 10 måneder siden #1

  Vekten din er ikke et problem i det hele tatt, alt kommer an på høyden din, muskler og fett. jeg føler på kroppspress, jeg er 16 år og jeg har egentlig ingen grunn til å føle på det. jeg har en helt normal kropp, men det er en liten bulk på min nedre mage jeg vil ha vekk :)

  Å være 165 cm og veie 55 kg er et ganske så perfekt vekt. Du veier helt normalt, du er verken undervektig eller overvektig. Selvfølgelig kan du bade! Prøv og ikke tenk på hva de sier så mye, det kan også hende du overtenker veldig. Mange bryr seg nok ikke hvordan du ser ut i badetøy! Bare ha det gøy og prøv å ha det gøy mens du er ung. Bekymringer er det liten grunn for.

 • Frootie 10 måneder siden #2

  Hei!

  Jeg er heller ikke tynn. jeg har også litt større lår, hofter og rumpe! Og jeg synes ikke at 55kg er mye.

  Om du trener og har et sundt kosthold bør ikke vekt ha noe å si i det hele tatt. For det første, muskler veier mer enn fett. Som regel har man mye muskler i lårene! Og om du etter middag går opp en halv eller 1kg har det ingenting å si. Det som skjer er at maten du spiser havner i magen din. Og derfor veier du mer akkurat etter middag, men dette går over. Og mye av vekta er såkalt "Waterweight". Altså vannet i kroppen din.

  Prøv å ikke tenk altfor mye på at du MÅ ned til 50 kg. Tenk heller på at du skal holde deg på 55kg eller i såfall gå SAKTE ned i vekt på en sunn måte. Ikke for raskt eller drastisk, det er ikke sunt for deg og kroppen din.

  Jeg vet det er vanskelig å ikke sammenligne seg med andre. Alle er forskjellige og vi har alle forskjellige kroppsfasonger. Jeg kommer aldri til å ha like tynne lår som noen som er født med det eller er bygd slik. Men det jeg kan gjøre er at jeg kan trene for å styrke musklene mine og føle meg bedre og sterkere.

  Jeg synes det viktigste er å kunne føle seg bra i sin egen kropp. Prøv å ikke sammenlign deg med andre.
  Ta godt vare på deg selv og du er kjempefin uansett:)

 • Pringlesisgood 10 måneder siden #3

  Hei!
  Jeg er 14, 163 og veier 56 kg. Vekten din er helt normal! Hvis du spiser mindre vil du miste formene dine og musklene dine. Husk at muskler veier mye mer enn fett, så hvis du trener så må du huske at du ser tynnere ut enn det vekten forteller deg.

 • Feitemeg én måned siden #4

  Jeg er 13 år å er 1,53 og veier 40,5 er det mye

 • Takknemlig én måned siden #5

  Hei. Det er helt forferdelig å høre at du opplever kroppspress. Jeg er 14 og helt ærlig så føler jeg også litt på det, men jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal gidde å trene for å få tynn mage, fin rumpe osv. you know liksom. Jeg tenker at du må bare være sterk, stå opp for deg og ikke bry deg om andre. Jeg er glad for at jeg har alltid mat tilgjengelig og at jeg ikke har noen sykdommer eller medfødte feil i kroppen. Det er det viktigste. Det hadde vært kjedelig om hadde helt like kropper.

 • tirsk08 18 dager siden #6

  Du veier ikke mye i fårhold til høyden din! eg er 156cm og veier 45kg jeg er også usikker på kroppen min men jeg tenker ikke å mye på det så lenge du er sunn og ikke gjør dårlige ting mot kroppen din så er du helt fin. Jeg har allerede gjort masse dårlig. Ikke at jeg angrer men jeg vet det ikke er bra. Fortsett videre!

 • Ikkemegselv 5 dager siden #7

  Hei kjære deg.
  For meg så høres vekten din helt normal ut forhold til høyden din. Det er veldig lett å sammenligne seg selv med andre, og det er ofte utrolig vondt. Jeg vil bare stikke innom for å si at du er vakker som du er, og at vekten din ikke alltid skyldes av fett, det kan være skjelettet ditt, muskler og andre årsaker. Vi mennesker er forskjellig bygd og for meg høres du ut som en helt perfekt normalvektig jente! Jeg har selv opplevd mye kroppspress, unngått å spise osv fordi jeg har følt meg tjukk. Nå har jeg endelig kommet meg litt over det og begynt å se det vakre med meg, akkurat som du også burde gjøre. Ingen er akkurat som deg, husk det

  Lykke til!