ForumEr jeg bra nok? / Bli populær
 • Bli populær

  Startet av Halloisen09  2 år siden

  Hei! Jeg er en jente på 11 år, snart 12. Jeg er absolutt ikke populær på skolen, men jeg har det helt fint. Har dere som leser noen tips til hvordan å bli populær og superpen uten å måtte forandre seg selv helt. Gjerne svar med 1 2 3 punkter.
  Håper på svar!
  Hilsen jente på 11 år, snart 12

 • nasse_nøff 2 år siden #1

  1. livet handler ikke om å være populær. med tanke på at du sier du har det helt fint så tror jeg nokk ikke du får det bedre av å bli populær.

  2. husk på at i din alder så er de «populære» på skolen enten de som er hyggelige og snakker med alle, eller de som drar ned andre for å holde seg selv oppe, så tenk på det.

  3. selv om du ikke kanskje blir så veldig populær, bare vær snill med alle, ikke tråkk ned noen, ikke utnytt andre, hver en god venn.

  4. livet handler ikke om å være populær. hva får du ut av det? jeg personlig var en del av vennegjengen til de populære på starten av barneskolen, selv om jeg aldri ble ordentlig populær selv. etter vært ble jeg god venn med de mindre populære og følte meg med en gang mer akseptert og gladere, og følte at vennene mine faktisk var ekte.

  5. for å bli superpen anbefaler jeg deg å være deg selv! kle deg etter personligheten din, og humøret ditt. se etter inspirasjon for klær du liker på pinterest, og prøv å bruke så mye som murlig av det du har. stol på deg selv, du ser mye penere ut når du er komfertabel og confident enn når du er usikker på drg selv. det kan ta lang tid før du får til stilen og får takk i klær, ikke bruk masse penger på kort tid. ikke vær redd for å eksperimentere, du er 11, ta livet med ro.

  6. ikke la noen andre en deg selv bestemme hvem du er. ingen andre en deg selv vet hvem du er, nøyaktig hva du liker, hvem du liker, hva du ønsker osv. ikke bli for redd til å vise at du er du.

  7. nå er en bra tid for å finne ut hvem du er, for forhåpentligvis har du ikke rukket å bli skvist inn i en boks på hvordan du skal oppføre deg og se ut å gjøre, så ekskrementer masse, med tanke på at det er lettere i din alder.

  8. igjen, vær deg selv, populæritet har ingenting å si, om folk ikke liker deg for drn du er, er det ikke noe vits å bruke energi på dem

 • J12haha 2 år siden #2

  Jeg er veldig enig i hva nasse_nøff sa, men her er noen tips fra meg også. 1. Push deg selv. Ikke vær redd for å snakke med en gruppe mennesker, få dem til å le, ha mye energi og få andre til å tenke at du er en person som elsker å ha det gøy og bare tar alt helt chill. Vær chill og ha litt humor. 2. Finn din egen stil, du kan prøve å være litt basic, men samtidig skille deg litt mer ut enn de andre. 3. Spørr om hjelp fra foreldrene dine om det sosiale. 4. Vær der for andre. 5. Snakk med så mange du klarer. 6. Hvis noen er frekke mot deg, roast dem. 7. Hvis de frekke populære bitchy jentene snakker til deg, snakk til dem som om de er yngre enn deg og vis dem at du er dronninga. 8. Ha mye selvtillit. 9. Lat som om du har det morsomt hele tiden og bare lag så mye morro du kan ut av dagen. 10. Prøv å bli venn med en jente fra den populære gjengen fordi da kommer du deg mer inn på dem.