ForumEr jeg bra nok? / Alle vennene mine har former plis svar
 • Alle vennene mine har former plis svar

  Startet av Helandre  11 måneder siden

  Jentene jeg er med er enten høyere enn meg jeg er lav. De har alle drit fin rumpe og pupper. Alle har lår som buksene sitter fint i. Jeg har opplevd flere ganger at jeg har holdt på med en gutt så plutselig en Annen dag er han care og det viser seg at han og vennen min snakker.
  Jeg blir kalt pinne. Hva skal jeg gjøre med det? Det var først en greie gutter kalte meg og nå er det blitt vennene mine, jeg tar det jo til meg. Hva hadde du gjort?

 • SofieDen6 11 måneder siden #1

  Jeg syntes det er helt fint å være annerledes. Det er helt greit å være tynnere enn de andre. Og hvis du er redd for hva andre syntes om deg så har du INGEN grunn til å bry deg. Hvis det er vennene dine som gjør narr av deg burde du si ifra om at du ikke syntes det er greit. Hvis ikke kan du finne noen andre å henge med, fordi venner som sier ting til deg som er slemt er veldig vondt. Om du noen sinne føler deg stygg eller annerledes så må du vite at alle er unike på sin måte. Noe jeg pleier å tenke når jeg føler meg litt rar er «hvorfor skal jeg bry meg hva andre tenker om meg? De får ha sin egen mening men jeg vet det er folk som liker meg som jeg er»
  Forestill seg alle er maur i en mauertue. Det er en liten maur som går rundt å tenker «åh hva syntes de om meg?» «er jeg rar?» så er det egentlig litt patetisk. Alle maurene rundt den lille mauren tenker bare på seg selv og hva de må gjøre.