ForumPå fritida / Vil jeg egentlig være russ?
 • Vil jeg egentlig være russ?

  Startet av Anonym20024  10 måneder siden

  Hei!
  Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre med russetiden min. Tidligere har jeg ikke brydd meg så mye om dette med russetid og har tenkt at jeg ikke vil bruke så mye penger på det. Samtidig er det viktig for meg å gjøre det bra på skolen og er redd for at masse festing bare kommer i veien.
  Men nå som alle jeg kjenner er med i forskjellige russegrupper er jeg mer redd for at jeg skal føle meg utenfor og at jeg går glipp av noe. Jeg sitter mye alene på fritiden og vil ikke gjøre det i russetiden og, men samtidig vil jeg egentlig ikke være "helt russ". Helst vil jeg bare kunne henge meg på når det passer og når jeg selv faktisk har lyst, men her er jeg og redd for at dette blir vanskelig. Det er ikke så lett å henge seg på grupper når man er alene og jeg er redd for at jeg blir stående uten noen å være sammen med. Samtidig er jeg litt sent ute og kjenner derfor ingen jeg kan lage gruppe med uten buss eller van (bare for å bare ha noen å feire med uten alt det andre styret og pengene). For vil helst ikke måtte reise alene på for eksempel landstreff og slikt.
  Nå har jeg fått tilbud om å være med i bussgruppe og føler dette er min siste sjanse på å være med i en gruppe, og da slippe å sitte alene i russetiden. Men takker jeg ja føler jeg meg "låst" til å være med å feste hele tiden, noe jeg egentlig ikke vil. Samtidig som det koster mye penger, som jeg heller vil spare til andre ting som leilighet eller noe "kjekkere og mer meningsfulle en russetid".
  Er så usikker på om det er verdt det eller om jeg bare skal doppe det å risikere å bli relativt ensom i russetiden. Noen som har noen gode tips?

  Takk på forhånd
  - Gutt 18