ForumPå fritida / Vanskelig
 • Vanskelig

  Startet av ?LivetErVanskelig?123456789  4 år siden

  Jeg er en jente som begynner i niendeklasse neste år. Jeg har mange venner som jeg kan være med, men klarer ikke å spørre dem om å finne på noe. Jeg har lsm ikke lyst på en måte. Det er vanskelig å beskrive, men jeg vil lsm ikke. Jeg vet ikke hvorfor og prøver å være mer sosial. Noen tips?

  Så var det treninger. Jeg går på to sporter og synes det går greit. Det er ikke så mange jenter på min alder der. Det er to stykker som jeg kjenner godt, men ellers er det mangler som er ett eller to år eldre enn meg. Jeg er ikke akkurat den tøffe typen så jeg vet jo hvem de er, men er ikke akkurat sammen med dem på treninger.

  Uansett jeg har ikke hatt motivasjon til å dra på treninger. Hvis jeg skulle ha valgt selv så ville jeg heller ikke dratt. Men jeg må jo det. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Er det lsm fordi jeg ikke liker den. Men jeg har jo gått på den i flere år og d har alltid været sån helt greit. Jeg sluttet nettop på en annen sport så nå har jeg bare de igjen. Føler at mamma presser meg litt i den, men jeg skjønner jo at det bare er for min skyld, spessielt siden jeg ikke har hatt motivasjon til å trene. Noen som har noen tips eller råd?? Trenger virkelig d!

 • Tigerhund 4 år siden #1

  Jeg har også ikke villet dra på treninger, men det har som oftest gått over. Hvis du virkelig ikke vil dra så kan du ta en pause og starte igjen hvis du vil senere.

 • Hahha jeg trenger hjelp😓 4 år siden #2

  Ja, enig med Tigerhund. Du kan be om permisjon eller noe eller bare fake å ha omgangssyken i to uker??

 • Hettegensererlive 3 år siden #3

  Jeg har arr som jeg ikke vill at noen andre skal se men vet ikke hva jeg skal gjøre....armene mine er ødelakte...